ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Όταν οι Τιμ Γιάνγκ και Πωλ Χάλλινγκς, δύο πυροσβέστες από το Νιου Τζέρσεϊ, τελειώσαν μια ιδιαίτερα μακρά και εξαντλητική βάρδια, αποφάσισαν να επισκεφθούν ένα τοπικό εστιατόριο για να φάνε κάτι πριν πάνε στα σπίτια τους.

Η σερβιτόρα Λιζ Γούντγουαρντ όταν τους σέρβιρε, παρατήρησε ότι οι δύο άνδρες ήταν κουρασμένοι και σε άσχημη διάθεση μετά τα όσα είχαν περάσει στη δουλειά εκείνη την ημέρα.

Για να τους φτιάξει το κέφι και να δείξει την εκτίμησή της σε αυτό που κάνουν, η σερβιτόρα πλήρωσε η ίδια τον λογαριασμό τους. Όταν οι πυροσβέστες ανακάλυψαν την ανιδιοτελή πράξη της, αποφάσισαν να ανταποδώσουν την καλοσύνη της με τον καλύτερο τρόπο..

Όταν οι δυο πυροσβέστες ζήτησαν τον λογαριασμό η Λιζ τους έφερε ένα σημείωμα. Στο σημείωμα έγραφε:


“Το πρωινό σας το πληρώνω εγώ σήμερα – Σας ευχαριστώ για όλα αυτά που κάνετε. Για την εξυπηρέτηση άλλων και για το ότι τρέχετε σε μέρη από τα οποία όλοι οι άλλοι προσπαθούν να απομακρυνθούν. Οποιοσδήποτε και αν είναι ο ρόλος σας, είστε θαρραλέοι, γενναίοι και δυνατοί … Σας ευχαριστώ που είστε τολμηροί και εκπληκτικοί κάθε μέρα! Με καύσιμο την Φωτιά και οδηγό το Θάρρος – τι μοναδικό παράδειγμα είστε. Ξεκουραστείτε λίγο τώρα! – Λιζ”

Ο ένας από τους δυο πυροσβέστες στη συνέχεια δημοσίευσε το σημείωμα της Λιζ στο Facebook. Και τότε ξετυλίχτηκε το κουβάρι μιας μοναδικής ιστορίας.

Πρώτα από όλα οι δυο άντρες είπαν σε όλους τους πυροσβέστες του τμήματος και στους φίλους τους να επισκεφθούν το εστιατόριο της Λιζ και να της αφήσουν γερό φιλοδώρημα.


Στη συνέχεια με κάποιο τρόπο έμαθαν πως η Λιζ είχε ξεκινήσει μια προσπάθεια μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να φροντίσει τον πατέρα της, ο οποίος ζει πολύ δύσκολα μετά από ένα ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.


Οι δύο πυροσβέστες διέδωσαν και αυτή την προσπάθεια της ευγενικής σερβιτόρας και έτσι σταδιακά, εκατοντάδες άνθρωποι άρχισαν να προσφέρουν χρήματα για να τη βοηθήσουν.

Λόγω της κατάστασής του, ο πατέρας της Λιζ δεν είναι σε θέση να βγει από το σπίτι τους, επειδή χρειάζεται ειδικό αμάξι για να τον μεταφέρει.

Η ιστορία της Λιζ σύντομα εξαπλώθηκε στο διαδίκτυο και έφτασε μέχρι και στα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια που έσπευσαν να την καταγράψουν ως παράδειγμα προς μίμηση για την ανθρωπιά και την ευγένειά της.


Το αποτέλεσμα: Χιλιάδες ακόμα άνθρωποι συνεισέφεραν στην προσπάθεια της Λιζ και γρήγορα συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για να πάρει το ειδικό αυτοκίνητο που χρειάζεται για τον πατέρα της!



«Απλά δεν ξέρω τι να πω. Όταν πλήρωσα τον λογαριασμό των παιδιών νόμιζα ότι θα πάρω ως ανταπόδοση απλά ένα φιλικό χαμόγελο. Αλλά αυτό που έκαναν για μένα ήταν πραγματικά εκπληκτικό», είπε η Λίζ.

Συμπέρασμα: Η καλή πράξη που θα κάνεις, κάποια στιγμή θα σου επιστραφεί. Και με τόκο..


Πηγή: http://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top