ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ποια η ταυτότητα των δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και πώς έφτασαν οι αστυνομικοί μια ανάσα από αυτούς;...


Καλά προετοιμασμένοι ήταν οι δράστες της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. Ωστόσο πιθανόν να έκαναν ένα βασικό λάθος που ίσως οδηγήσει στην ταυτοποίησή τους.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία ψάχνει και τρίτο άτομο που βοήθησε τους δολοφόνους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ενώ ρόλο-κλειδί παίζει ο 32χρονος συνεργάτης του.

Ένα ακόμη άτομο, εκτός από τους εκτελεστές αναζητούν οι Αρχές για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1. Είναι το πρόσωπο το οποίο οι δύο δράστες επικαλέστηκαν για να κλείσουν το ραντεβού θανάτου. Οι αστυνομικοί εικάζουν ότι ίσως και να είναι ο εγκέφαλος της δολοφονίας.



Πρόσωπο-κλειδί στην εξιχνίαση του εγκλήματος είναι ο 32χρονος συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, που υποστηρίζει οτι οι δολοφόνοι ήταν Αλβανικής καταγωγής.

Δείτε βίντεο με λεπτομέρειες για την ταυτότητα των δολοφόνων του Ζαφειρόπουλου και το τρίτο άτομο:


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δολοφονοι, αρχικά ισχυρίστηκαν προσχηματικά ότι έχει συλληφθεί συγγενικό τους πρόσωπο για ληστεία. Οπως όλα δείχνουν επρόκειτο για ανύπαρκτη υπόθεση, όμως το «άλλοθι» αυτό ήταν μια καλή δικαιολογία για να κλειστεί αμέσως το ραντεβού στην Ασκληπιού 154.

Στη συνέχεια, όταν μπήκαν στο γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, οι δύο δράστες ξεκίνησαν να συζητούν για τις υποθέσεις του δικηγόρου μέχρι να μπουν στο «ψητό». Μάλιστα πληροφορίες από της ΕΛ.ΑΣ – μετά την ενδελεχή ανάλυση των σημειώσεων που κρατούσε ο Μιχ. Ζαφειρόπουλος – αναφέρουν ότι συζήτησαν και υπαρκτή υπόθεση την οποία είχε χειριστεί ο άτυχος ποινικολόγος. Ωστόσο, στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν την συζήτηση μέχρι να εκδηλώσουν τον πραγματικό λόγο της παρουσίας τους, οι δύο δράστες φαίνεται ότι παρασύρθηκαν σε αναφορές πραγματικών προσώπων και ποινικών υποθέσεων Γεγονός το οποίο «αποκάλυψε» τις ταυτότητές τους.

Σύμφωνα με αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση οι δύο ύποπτοι, προέρχονται από βαλκανική χώρα και ένας τουλάχιστον από αυτούς φαίνεται να είναι σεσημασμένος – ίσως και ο δεύτερος. Αναμένονται πλέον τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια αποτυπωμάτων και DNA της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που εξετάζουν τα ευρήματα από την σκηνή του εγκλήματος για να καταλήξουν αν οι δύο ύποπτοι ήταν όντως το μοιραίο βράδυ στο γραφείο του Μιχ. Ζαφειρόπουλου.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί θα δείξουν φωτογραφίες των υπόπτων στον 32χρονο συνεργάτη του ποινικολόγου που ήταν παρών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν αναγνωρίζει τους δράστες.

Σύμφωνα πάντα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., το πιθανότερο σενάριο είναι να ασκήθηκε πίεση στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, για υπόθεση επαγγελματικού ή προσωπικού χαρακτήρα. Η πιθανή άρνηση του γνωστού ποινικολόγου να ενδώσει σε κάποια αιτήματά τους, προκάλεσε ένταση και ένοπλη απειλή των δραστών για να υποκύψει στις απαιτήσεις τους.

Στο πλαίσιο αυτής της διαμάχης, σύμφωνα με τις αστυνομικές εκτιμήσεις, προήλθε ο μοιραίος πυροβολισμός που κατέληξε στον θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου δικηγόρου. Δηλαδή ήθελαν να τον φοβίσουν ή εκβιάσουν για κάτι και προέκυψε το θανατηφόρο αποτέλεσμα.


Πηγή: http://ift.tt/2yqWDuk
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top