ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Δύο άνθρωποι «έσβησαν» στην άσφαλτο κι ένας ακόμα στο νοσοκομείο - «Εξαιρετικά κρίσιμη» η κατάσταση της 18χρονης που επέβαινε στη μία μοτοσικλέτα – Σοκαριστικές εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας

Θλίψη στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το φρικτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 03.00 τα ξημερώματα στο κέντρο τη Θεσσαλονίκης, με θλιβερό απολογισμό τρεις νεκρούς και μια σοβαρά τραυματισμένη κοπέλα.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο μηχανές με τα τέσσερα άτομα κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Όλα συνέβησαν όταν το μοιραίο αυτοκίνητο έκοψε ταχύτητα και κινήθηκε αριστερά χωρίς να βγάλει φλας. Οι μοτοσυκλετιστές δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και «καρφώθηκαν» με μεγάλη ταχύτητα στο πλάι του αυτοκινήτου.

troxaio thes3 copy

Κατά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο μοτοσικλετών μεγάλου κυβισμού με ΙΧ αυτοκίνητο, που οδηγούσε 67χρονος Γερμανός, έχασαν τη ζωή τους οι δύο οδηγοί των δικύκλων, όπως επίσης ο συνεπιβάτης της μίας μηχανής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκροί είναι ένας 22χρονος, ένας 28χρονος και ένας άνδρας 51 ετών.

Η τραγωδία δεν έχει όμως τέλος καθώς, οι δύο τελευταίοι που επέβαιναν στην ίδια μοτοσικλέτα ήταν πατέρας και γιος.

troxaio thes6 copy

Από το σημείο του δυστυχήματος (συμβολή οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασ. Γεωργίου) ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένη μία 18χρονη Ελληνίδα (επέβαινε στην ίδια μηχανή με τον 22χρονο) η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου νοσηλεύεται.

Ο 67χρονος οδηγός του αυτοκινήτου κρατείται και ανακρίνεται.

Η τελευταία ανάρτηση του άτυχου 22χρονου

Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση στο facebook του 22χρονου που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα.

Το συγκεκριμένο post δείχνει μια φωτογραφία με τον ίδιο να είναι χαμογελαστός πάνω στη στολισμένη με άσπρη κορδέλα μηχανή του, ενώ η λεζάντα έγραφε: «Μπορούσα να πάρω άσπρο άλογο, αλλά μου τη σπάνε οι πρίγκιπες». Σημειώνεται πως η ανάρτηση έχει λίγες ώρες πριν το μοιραίο δυστύχημα.

thessaloniki troxaio


Πηγή: http://ift.tt/2jHLoZl
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top