ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Κάποιες πλευρές της ανθρώπινης φύσης παραμένουν ανεξήγητες
. Υπάρχουν άνθρωποι που ευχαριστιούνται στο να κάνουν τους άλλους να υποφέρουν και να βασανίζουν τα θύματά τους. Ο Ρώσος Anatoly Slivko ήταν ένα από αυτά τα τέρατα.

Αυτό που έβλεπαν όλοι, ήταν πως ο Anatoly ήταν ένας καλός σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών. Ωστόσο, κατά βάθος ποτέ δεν τον ένοιαξε η οικογένειά του. Το 1961, ο Anatoly έγινε μάρτυρας ενός ατυχήματος στο οποίο ένας μαθητής χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Επηρεασμένος από αυτό που είδε, δεν μπορούσε να βγάλει το άψυχο σώμα του παιδιού από το μυαλό του.

Το παράξενο είναι πως ένιωσε και σεξουαλική διέγερση από αυτήν την σκηνή.


Επειδή ήταν ένα σεβαστό μέλος της κοινότητας, ο Anatoly ήταν ο ηγέτης μιας λέσχης αγοριών με όνομα ‘Chergid.΄ Κάθε αγόρι της πόλης ήθελε να μπει σ’αυτή τη λέσχη.

Οι γονείς τον εμπιστευόντουσαν και αυτός έπαιρνε τα παιδιά και πήγαινε μαζί τους εκδρομές και κατασκηνώσεις. Πολλά από τα παιδιά περνούσαν υπέροχα στις κατασκηνώσεις – κανείς δεν θεώρησε πως ο Anatoly ήταν άνθρωπος που θα μπορούσε να τα βλάψει.


Στην πραγματικότητα, ο Anatoly μόνο αξιοσέβαστη πατρική φιγούρα δεν ήταν. Κάθε χρόνο, προσπαθούσε να απομονώσει ένα με δύο αγόρια και να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Τους έλεγε για μια ταινία που ήθελε να γυρίσει στο δάσος και τους έπειθε να τον ακολουθήσουν. Για να ικανοποιήσει τις ορμές του, έβαζε τους ‘φυλακισμένους’ να δεθούν και τους βασάνιζε.

Επειδή είχαν πολύ κοντινή σχέση μαζί του, τα αγόρια κρατούσαν τα πάντα κρυφά.


Εκτός από τα βίντεο, ο Anatoly έκανε και πειράματα πάνω σε παιδιά που όπως έλεγε τα βοηθούσε να χαλαρώσουν. Αυτό περιελάμβανε το να κρεμάει τα αγόρια μέχρι να πέφτουν λιπόθυμα. Παρόλο που υποσχόταν να τα επαναφέρει λίγο αργότερα, δεν κατάφεραν να επιβιώσουν και τα 43 παιδιά που το έκαναν αυτό.


7 από τα παιδιά έχασαν την ζωή τους στα πειράματα αυτά. Μόνο όταν ένα παιδί είπε στους γονείς του για τα πειράματα αυτά και το βίντεο η αστυνομία πήγε στο σπίτι του – πάνω από 20 χρόνια μετά την πρώτη δολοφονία του.

Ενώ έψαχναν το σπίτι του, βρήκαν διάφορα βίντεο, τα παπούτσια ενός από τα θύματα και πολλά αναμνηστικά που τα κρατούσε για να θυμάται τα θύματά του.


Καταδικάστηκε τελικά σε θάνατο για την δολοφονία 7 παιδιών, την σεξουαλική κακοποίηση άλλων 7 παιδιών και νεκροφιλία. Τελικά εκτελέστηκε τον Σεπτέμβριο του 1989. Παρά τα όσα συνέβησαν, πολλά παιδιά είπαν πως είχαν περάσει πολύ καλά στις κατασκηνώσεις μαζί του.

Επειδή οι γονείς τους ήταν συνέχεια απασχολημένοι, κατάφεραν να ζήσουν πολλές περιπέτειες μαζί του. Στα μάτια τους, είχε πάντα χρόνο για εκείνα και έκανε όλα όσα ήθελαν.


Στο τέλος της μέρας όμως, ο Anatoly όμως ήθελε μόνο να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορμές του. Προδίδοντας την εμπιστοσύνη της κοινότητας με τον χειρότερο τρόπο, έγινε γνωστός ως ο πιο κακόφημος δολοφόνος της Σοβιετικής Ένωσης. Ένα πραγματικό τέρας.


Πηγή: http://ift.tt/2ht2vgD
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top