ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ποιος Πιτ Παπαδάκος; Ο Γιάννης Αυλακιώτης προβλέπει όσα θα συμβούν στο νέο πρωτάθλημα της Superleague που ξεκινά...

Στο θεαματικό και άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Superleague φίλοι μου, συμβαίνει ό,τι και στο Star όταν κόβει τις ταινίες για διαφημίσεις. Μπορείς να πας τουαλέτα, να φας πακοτίνια, να πας φαντάρος και να γυρίσεις, να μπεις στο πανεπιστήμιο, σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, να επιστρέψεις και να μην έχεις χάσει ούτε δευτερόλεπτο απ’ την ταινία. Το ίδιο συμβαίνει και με τη λίγκα του Κομπότη.

Ακόμα και αν χρειαστεί να λείψεις 7 μήνες δανεικός στον Πλούτωνα για να ψάξεις τη χαμένη μπάλα μετά τη σέντρα του Σεμπά απ’ τα αριστερά, δεν θα χάσεις κάτι σημαντικό. Αφού όσα θα συμβούν στο πρωτάθλημα, τα ξέρεις πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Και επειδή καταλαβαίνω ότι είστε βιαστικοί και δεν μπορείτε να περιμένετε θα σας αποκαλύψω εγώ από σήμερα τι θα μεσολαβήσει μέχρι την τελευταία αγωνιστική όπου θα υποβιβαστεί ο Λεβαδειακός αντίπαλος που θα κάνει το λάθος να ξεπεράσει στη βαθμολογία τον Λεβαδειακό του Γιάννη Κομπότη:

Αύγουστος: Ο Ολυμπιακός κάνει ένσταση για παράνομη συμμετοχή του Γραμμένου στην προεδρία της ΕΠΟ (δεν είχε λάβει άδεια συμμετοχής από τον Γαβαθιώτη) και ζητάει να πάρει τις εκλογές στα χαρτιά και να τιμωρηθεί ο Γραμμένος με αφαίρεση 33 Ενώσεων και υποχρεωτική παρουσία 2 φορές το μήνα στο σπίτι της γκρανκάσας (για να κάνει σπα και μάσκα ταρίχευσης).

Σεπτέμβρης: Ο Ούγκο Αλμέιδα παίρνει μια θέση στην ενδεκάδα αφού μετά από σκληρή μάχη στις προπονήσεις κατορθώνει να φάει τη θέση του Λιβάγια (και τον ίδιο τον Λιβάγια).     

Οκτώβρης: Ο Παναθηναϊκός κατορθώνει να βρει σημείο τομής με τον Τζανδάρη (17.000 ευρώ, 3 βιβλία για το συνταξιοδοτικό δια χειρός Αυτιά και ένα λάκι καπ) όμως πριν πέσουν οι υπογραφές, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού το μετανιώσει και αποφασίζει να μπει στο Survival με την ομάδα των μαχητών για να διεκδικήσει το μεγάλο δώρο (3 εκατομμύρια ευρώ, όποιος κατορθώσει να βρει το κρυμμένο υαλουρονικό οξύ στην παραλία της Κουρούτας).

Νοέμβρης: Ο Κλάους, ο οποίος έχει πάρει μεταγραφή στην Μακάμπι, εμφανίζεται ξανά στην Τούμπα και προς γενική έκπληξη όχι μόνο φοράει τη φανέλα με τον Δικέφαλο, αλλά πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. 17 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα όμως, μετά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε ο Γιώργος Μίνος για μια δήλωσή του, αποκαλύπτεται ότι ήταν τελικά ο Πρίγιοβιτς μεταμφιεσμένος σε Κλάους για τις ανάγκες του «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1.

Δεκέμβρης: Ο Ολυμπιακός παίρνει το πρώτο του πέναλτι (αυτή την εβδομάδα). Ο αγώνας διακόπτεται μέχρι να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ και να αποφανθεί η ομάδα αλήθειας αν η απόφαση του διαιτητή να δώσει πέναλτι την ώρα του σουτ του Μπεν ήταν εσκεμμένη, καθώς επί Γκιρτζίκη ο ρέφερι θα ‘χε δώσει καλάθι και φάουλ, μια βολή στον επιθετικό του θρύλου και αποβολή στον αμυντικό της αντίπαλης ομάδας για το θράσος του να πλησιάσει το πόδι του Μπεν στο 1 μέτρο, ενώ ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας αναφέρει ξεκάθαρα ότι η σωστή απόσταση δυο οχημάτων (Ο Μπεν είναι Πόρσε σαν τον Χούτο) είναι 1,5 μέτρο.

Γενάρης: Ο Γιάννης Κομπότης σπάει το ρεκόρ της Μπιλμπάο και γυρίζει το 3-0 με την Κέρκυρα σε 3-4 σε 3 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα. Με τα λεφτά που βγάζει (τιμώρησε με 100.000 ευρώ πρόστιμο όλους τους βασικούς επειδή άργησαν 19 δευτερόλεπτα να κάνουν την ανατροπή) παίρνει τον Πουλίδο και κάνει πρόταση στον Μπάμπη τον Τεννέ, ο οποίος όμως την απορρίπτει γιατί ο Λεβαδειακός είναι η μοναδική ομάδα που δεν θα τον χρειαστεί ποτέ για να τον ανεβάσει στη Superleague. Πιο εύκολο είναι να πέσει ο Κοστάντζο παρά ο Λεβαδειακός του Γιάνναρου.   

Φλεβάρης: Το παιχνίδι της χρονιάς γίνεται στα Πηγάδια ανάμεσα στην Ξάνθη και τη Λάρισα, με το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου να είναι 6-5 (ανακοινώσεις Πανόπουλου-Αγωγές Κούγια). Μετά το τέλος του ματς ο Αλέξης βλέπει τη Σάρα Εσκενάζυ στις κερκίδες και με δηλώσεις του στο «Ράδιο-Κορασίδη 97,4» ζητάει να κατοχυρωθεί το 1.96 ως επίσημο ύψος του γιατί «δυο κεφάλια του ρίχνω του ψηλέα του Λαμπριάκου».

Μάρτης: Ο Μένιος Φουρθιώτης φεύγει από το «Ε» και αναλαμβάνει πόστο στο λιμάνι (εμπορικός διευθυντής) με βασική υποχρέωση να διπλασιάσει τον κόσμο στις κερκίδες του Γεώργιος Καραϊσκάκης (από 90.000 να τους κάνει 180.000). Ο Μένιος αποφασίζει 2 ώρες πριν τα παιχνίδια, να κάνει τα «Θρυλικά Αποκαλυπτικά» Live μέσα απ’ τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού (έχει έτοιμο τρικάμερο που ξέμεινε απ’ το ματς με τον Πλατανιά) με την Αλεξάνδρα Τσόλκα, τον Σωτήρη Καραμίντζα και τον Δημήτρη Σιόβα στο πάνελ του. Έτσι, απ’ τα 3 εκατομμύρια των τηλεθεατών του έρχονται κάθε Κυριακή οι μισοί για να τον καμαρώσουν από κοντά, με αποτέλεσμα το Καραϊσκάκη να έχει κάθε εβδομάδα περισσότερο κόσμο και απ’ το Φεστιβάλ στο Γούντστοκ.

Απρίλης: Ο Ανέστης βγαίνει και μπλοκάρει σταθερά την μπάλα ύστερα από επικίνδυνη σέντρα απ’ τα δεξιά (καλή χρονιά, καλή χρονιά, χαρούμενη, χρυσή Πρωταπριλιά).

Μάιος: Το Mega ξαναφέρνει στην μικρή οθόνη την εκπομπή «Ανατομία ενός εγκλήματος» με τον Γρηγόρη Βαλτινό και τον Μανώλη Γαβαθιώτη. Στην εκπομπή στην οποία συμμετέχουν καταξιωμένοι ηθοποιοί από τις «Οικογενειακές ιστορίες» (τους φέρνει με προσωπικές ενέργειες ο πρόεδρος) γίνεται ανάλυση των 72 εγκλημάτων κατά του Ολυμπιακού που του στέρησαν το πρωτάθλημα και αμέσως μετά ακολουθεί το «Εσύ αποφασίζεις» με τον Κώστα-Τσέλσι όπου οι τηλεθεατές καλούνται να αποφασίσουν τι επιθυμούν να γίνει στο φινάλε του πρωταθλήματος: Α: Να το πάρει ο Ολυμπιακός ή Β: Να το χάσουν όλοι οι άλλοι (χρέωση 3.45 ευρώ το δευτερόλεπτο χωρίς ΦΠΑ. Τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για το χτίσιμο παιδικών χαρών και την αναμόρφωση της κεντρικής πλατείας στο Νότιγχαμ).      

sdna.gr


Πηγή: http://ift.tt/2x1jSbN
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top