ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Το 1997 ήταν μια ξεχωριστή χρονιά για την οικογένεια McCaughey από την Αϊόβα – ήταν η χρονιά που η Bobbi McCaugney κατάφερε να κάνει κάτι που δεν είχε ξαναγίνει. Έχοντας ήδη μια κόρη που ονομάζεται Mikayla, η Bobbi και ο σύζυγός της Kenny αποφάσισαν να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ένα ακόμα παιδί.


Το 1997 ήταν μια ξεχωριστή χρονιά για την οικογένεια McCaughey από την Αϊόβα – ήταν η χρονιά που η Bobbi McCaugney κατάφερε να κάνει κάτι που δεν είχε ξαναγίνει. Έχοντας ήδη μια κόρη που ονομάζεται Mikayla, η Bobbi και ο σύζυγός της Kenny αποφάσισαν να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ένα ακόμα παιδί..


Η Bobbi άρχισε να παίρνει το φάρμακο γονιμότητας Metrodin, όταν ανακάλυψε ότι είχε δυσλειτουργική υπόφυση – έναν ενδοκρινικό αδένα στον εγκέφαλο που διεγείρει την ωορρηξία. Με την θεραπεία να λειτουργεί εξαιρετικά καλά, το ζευγάρι περίμενε σύντομα επτάδυμα! Ωστόσο, η εγκυμοσύνη έκρυβε πολλούς κινδύνους, γι “αυτό και οι γιατροί συνέστησαν την επιλεκτική μείωση των εμβρύων. Η Bobbi και ο Kenny αρνήθηκαν όμως να επέμβουν.
2

Μετά από εννέα εβδομάδες, δεν επιτρεπόταν στη Bobbi να σηκωθεί από το κρεβάτι της, καθώς οποιαδήποτε ξαφνική κίνηση θα μπορούσε να είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί τοκετός. Ένα μήνα πριν τον τοκετό, τα επτά παιδιά της ήρθαν στον κόσμο με καισαρική τομή. Παρά τους κινδύνους, οι Kenny, Kelsey, Natalie, Brandon και Joel γεννήθηκαν υγιείς. Μόνο η Alexis και ο Nathan είχαν αναπηρίες που περιόριζαν την κίνησή τους.
3
Αυτά ήταν τα πρώτα επτάδυμα που επιβίωσαν τη γέννηση τους και η ιστορία τους προκάλεσε αμέσως αίσθηση. Χάρη στην κάλυψη των μέσων μαζικής ενημέρωσης, δέχτηκαν γενναιόδωρες δωρεές και η Bobbi και ο Kenny ήταν σε θέση να εξασφαλίσουν τη μεγάλη τους οικογένεια. Η οικογένεια McCaughy απέκτησε το δικό της σπίτι, ένα minivan, ένα χρόνο προμήθεια Mac & Cheese, πάνες για δύο χρόνια, καθώς και άλλες υπέροχες χειρονομίες, όπως ένα δωρεάν ταξίδι στη Disneyland.
4
Οι δωρεές εκτιμήθηκαν πολύ – η ανατροφή οκτώ παιδιών δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Κατά τη βρεφική ηλικία, τα μωρά χαλούσαν 150-170 πάνες την εβδομάδα. Η εκπαίδευση για την τουαλέτα και των επτά παιδιών επίσης αποδείχθηκε μια τεράστια πρόκληση. Κατά τους πρώτους μήνες, υπήρχαν 60 εθελοντές – συνήθως οκτώ ή εννέα άτομα την ημέρα, που βοηθούσαν την με όλες τις δουλειές.
5
Είκοσι χρόνια αργότερα, τα επτά μικρά θαύματα – τέσσερα αγόρια και τρία κορίτσια – έχουν μεγαλώσει και ετοιμάζονται να βγουν στον κόσμο.
«Οι αναμνήσεις, οι χαρές, οι λύπες … Είναι αυτό που μας οδήγησε στο σημείο που είμαστε σήμερα και είναι πολύ ξεχωριστό,» δήλωσε η Bobbi.
6
Ο Kenny Jr. θέλει να ακολουθήσει μια καριέρα ως πολιτικός μηχανικός, ο Joel σπουδάζει την επιστήμη των υπολογιστών και ο Nathan θέλει να γίνει επιστήμονας. Ο Brandon θα ενταχθεί στον στρατό.
7
Τα κορίτσια προσπαθούν να ακολουθήσουν ελαφρώς διαφορετικές καριέρες. Ενώ η Kelsey θέλει να σπουδάσει μουσικές τέχνες, η Alexis και η Natalie αναζητούν μια σταδιοδρομία στα παιδαγωγικά.
8
Τα επτάδυμα αδέρφια νιώθουν ευγνωμοσύνη που έχουν ο ένας τον άλλο. Αν και οι επτά ακολουθούν τώρα διαφορετικές κατευθύνσεις, θα βρίσκονται πάντα ο ένας για τον άλλον. Μια πραγματικά μοναδική οικογένεια!


Πηγή: http://ift.tt/2imc9lr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top