ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Με πληροφορίες από
newsone.gr Διατροφολόγοι και γιατροί συστήνουν ανεπιφύλακτα – βάλτε το αβοκάντο στη διατροφή σας, τα καλά λιπαρά του μόνο καλό μπορούν να σας κάνουν. Μια νέα προειδοποίηση, όμως, έρχεται να… αλλάξει τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, Βρετανοί γιατροί προειδοποιούν ότι τα αβοκάντο μπορούν να στείλουν τους ανθρώπους στο νοσοκομείο.

Όχι λόγω κάποιας δηλητηρίασης, όχι γιατί προκαλούν αλλεργία, ή κάποιο άλλο διατροφικό πρόβλημα. Τους στέλνουν ως …τραυματίες στα επείγοντα. Όσο παράξενο και αν ακούγεται, στη Βρετανία έχει καταγραφεί άνοδος των περιστατικών τραυματισμού από μαχαίρι ενώ οι παθόντες καθάριζαν αβοκάντο.

Οι τραυματισμοί δεν είναι πάντοτε ελαφρείς, καθώς έχουν καταγραφεί και περιστατικά ατόμων που έχουν πάει στο νοσοκομείο με κομμένo τένοντα και οδηγούνται κατευθείαν στο χειρουργείο.

Οι παράξενοι αυτοί τραυματισμοί έχουν γίνει τόσοι κοινοί στη Βρετανία, που οι χειρουργοί τους ονομάζουν «Το χέρι του Αβοκάντο», ενώ δεν λείπουν σχόλια όπως «το τραύμα της μεσαίας τάξης».

Το φαινόμενο έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που η Βρετανική Ενωση Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής κάνει έκκληση να τοποθετηθούν στα αβοκάντο «ετικέτες ασφαλείας»!

Πάντως, για να αποφύγει κανείς έναν τέτοιο τραυματισμό, χωρίς να στερηθεί το αβοκάντο του, ο πιο έξυπνος και ασφαλής τρόπος είναι να το καθαρίσει με το… κουτάλι (αν είναι αρκετά ώριμο, όμως, και μόνο). Δείτε παρακάτω:Πηγή: http://ift.tt/2wFRHyO
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top