ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σύμφωνα με καταγγελίες δημοτών του Παλαιού Φαλήρου που έφτασαν στην
paliofaliron.blogspot.gr,  tro-ma-ktiko.blogspot.gr, ένας δίμετρος άνδρας και η παρέα του,αλβανικής καταγωγής σπέρνουν τον φόβο και τον τρόμο στους λουόμενους στην παραλία του Μπάτη.

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τα προβλήματα που δημιουργούν «άγνωστοι» στο παραλιακό μέτωπο του Παλαιού Φαλήρου το οποίο ουσιαστικά έχει μετατραπεί σε γκέτο,καθώς πολλοί από αυτούς εκμεταλλευόμενοι το ελεύθερον στις παραλίες, ρυπαίνουν, χρησιμοποιούν τα δημόσια ντους για να πλυθούν κανονικά με αφρόλουτρο, καταστρέφουν δημόσια περιουσία και πρόσφατα παρουσιάστηκαν και νέα φαινόμενα «κατάληψης» του πάρκου του Φλοίσβου από Τσιγγάνους, οι οποίοι πέραν των άλλων προβλημάτων που δημιούργησαν, χρησιμοποιούσαν και το πίσω μέρος του Πολιτιστικού Κέντρου του Φλοίσβου για να κάνουν την ανάγκη τους!

Για τα προβλήματα που δημιουργούν οι Τσιγγάνοι, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου έκανε έκκληση στην Αστυνομική αρχή όπως αναφέρεται και στο παρακάτω δημοσίευμα.

Πολλά από αυτά τα φαινόμενα έχουν καταγραφεί και από δημότες οι οποίοι δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φωτογραφίες για του λόγου το αληθές.

Αυτή την φορά οι καταγγελίες που έφτασαν ,αφορούν στην παραλία του Μπάτη,καθώς ο μικρός κολπίσκος,δίπλα από το παλιό λιμανάκι έχει μετατραπεί σε γκέτο από μια ομάδα Αλβανών οι οποίοι ιδιαίτερα από το απόγευμα και μετά κάνουν «κατάληψη» του χώρου δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα σκορπίζοντας τον φόβο και τον τρόμο σε άλλους λουόμενους.

Πιο συγκεκριμένα, ένας δίμετρος αλβανικής καταγωγής που καταφθάνει στην παραλία συνήθως απογευματινές ώρες, αντί να το ρίχνει στις βουτιές,το ρίχνει στις μπύρες μέχρι να βραδιάσει όταν και ξεκινούν οι στιγμές τρόμου!

Το τελευταίο διάστημα,πάνω στο μεθύσι του έσπασε στην κυριολεξία με τα χέρια του τρεις μικρούς φοίνικες, με την υπόλοιπη παρέα του να παρακολουθεί παθητικά και τους λουόμενους να τρέμουν να μιλήσουν καθώς ο δίμετρος άνδρας εκτός του ότι είναι επικίνδυνος και σε κατάσταση μέθης, είναι ιδιαίτερα βίαιος και δυνατός.


Πηγή: http://ift.tt/2voNW2B
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top