ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Λίγες μέρες μετά το φρικιαστικό έγκλημα στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης και το πανελλήνιο παραμένει παγωμένο από το τραγικό τέλος του 14χρονου Τάσου. Δράστης; Ο συνομήλικος φίλος του…

Ένα ολόκληρο χωριό φόρεσε μαύρα… Θρήνησε και για τις δυο οικογένειες! Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, η οικογένεια του δράστη έχει φύγει από το χωριό… άδειασαν ήδη το σπίτι τους και μετακόμισαν!

Την ίδια στιγμή, οι γονείς του αδικοχαμένου Τάσου πενθούν σιωπηλά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν μιλιούνται ενώ αποφεύγουν να βγαίνουν από το σπίτι τους. Ο δίδυμος αδελφός του Τάσου έχει κλειστεί στον εαυτό του ενώ ο μεγάλος αδελφός του έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και είναι ράκος.


Όπως λένε κάτοικοι της Γέφυρας στο star.gr, «o Τασούλης ήταν από τα καλύτερα παιδιά με όλη τη σημασία της λέξης… Ήταν πολύ δραστήριος. Ο 14χρονος δράστης ήταν πιο οξύθυμος, είχε μια περίεργη συμπεριφορά… Ήταν πιο αργό παιδί. Πείραζε τα συνεσταλμένα παιδιά!

Δεν ισχύουν τα περί bullying. Τον πείραζαν και τους πείραζε. Οι γονείς του δράστη είναι καλοί άνθρωποι. Απλά ο πατέρας του μάλλον ήθελε να τον κάνει να φαίνεται μεγαλύτερος σε ηλικία στο μυαλό από ότι είναι στην πραγματικότητα. Όπως μεγάλωσε ο πατέρας του παιδιού έτσι μεγάλωνε και εκείνος».

Όσο για το κλίμα που επικρατεί στο χωριό; Οι αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr αναφέρουν ότι κυριαρχεί θυμός για το γεγονός ότι ο 14χρονος κυκλοφορεί ελεύθερος ενώ κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της βεντέτας!



Πηγή: http://ift.tt/2uJHS5R
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top