ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 04 Αυγούστου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Εκπλήξεις και ανατροπές.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Ο Ουρανός στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει σε μια σειρά από ευχάριστες εκπλήξεις ή αλλαγές Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε ωθεί να ανανεώσεις τον χώρο σου ή να βρεθείς σε ένα νέο μέρος. Από την άλλη πλευρά όμως, η αντισυμβατική σου συμπεριφορά μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις εκ μέρους όσων θεωρούν ότι «υπερβαίνεις τα εσκαμμένα» ή λες πράγματα που δεν θα έπρεπε. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε κάνει πιο... φιλότιμο/η απέναντι σε εκείνους/ες που ξέρουν να σε «κουλαντρίζουν»!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να μπεις σε μια κατάσταση που ανεξάρτητα από την κατάληξη της μπορεί να σου προσφέρει μερικές πολύ ιδιαίτερες στιγμές. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ένα ανάλογο «έκτακτο» συμβάν θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, «χαλώντας» και μερικές καρδιές, αν χρειαστεί. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σπάει την ρουτίνα της καθημερινότητας σου και σε ωθεί να μάθεις αλλά και να κάνεις ξεχωριστά πράγματα. Κι όλα αυτά βέβαια θα γίνουν πολύ πιο εύκολα αν και η δική σου διάθεση είναι σχετικά ανανεωτική, πρωτοποριακή και μακριά από «κλισέ». Γενικά η ημέρα προσφέρεται για αλλαγές και σίγουρα μπορείς να ξεκινήσεις από την εμφάνιση σου.
Ερωτικά
Μια απροσδόκητη εκδήλωση ενδιαφέροντος θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα αλλά από εκεί και ύστερα αν δώσεις συνέχεια, θα είναι δύσκολο να ανταποκριθείς σε δεδομένα που δεν καλύπτουν την βασική σου ανάγκη για μια μόνιμη ή «αξιόπιστη» σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Από την στιγμή που είσαι ανοιχτός/η στους πειραματισμούς και την διαφορετικότητα, δεν έχεις τίποτε να χάσεις, αντίθετα θα κερδίσεις την συμπάθεια των άλλων κι ίσως το «διαβατήριο» για την εισδοχή σου σε μια «σπέσιαλ» ομάδα. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα με ένα ξεχωριστό δώρο ή με ένα μη αναμενόμενο έσοδο. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε κάνει πολύ πιο... βιαστικό/η αλλά και νευρικό/η στην περίπτωση που πέσεις επάνω σε άτομα που δεν «στροφάρουν» ή έχουν αργά αντανακλαστικά.
Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για μια νέα γνωριμία που μπορεί να έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που σου αρέσουν ή σε συναρπάζουν. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση σίγουρα μπορείς να την ανανεώσεις με πράγματα που γίνονται... σπάνια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
«Κάτι σε τρώει» να κάνεις την διαφορά και να ξεχωρίσεις και το μόνο ερώτημα που «πλανάται» είναι το αν θα το κάνεις αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα προσόντα και τις ξεχωριστές αναζητήσεις σου ή απλά ξαφνιάζοντας τους άλλους με τις ιδιορρυθμίες σου. Κι αν συμβεί το δεύτερο, ύστερα μην... απορείς για τις αντιδράσεις τους!
Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα ενδέχεται να αναδείξει έκτακτες ανάγκες και έξοδα, μπορεί ωστόσο να σου φέρει και τα αντίστοιχα έσοδα, αρκεί να αρπάξεις τις ευκαιρίες σου «από τα μαλλιά»
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε δεσμευμένος/η, το σύμπαν «δουλεύει» για λογαριασμό σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς σε όσα σου συμβαίνουν, ζώντας το σήμερα. Μερικά πράγματα δεν γίνονται κάθε μέρα αλλά όταν γίνονται, τότε... αξίζουν πολλά!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Με τον Άρη στο ζώδιό σου είσαι πρόθυμος/η να αναλάβεις «ηρωικές» πρωτοβουλίες, αν όμως κάποιος/α θίξει την αξιοπρέπειά σου ή ένα πρόσωπο που αγαπάς, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δεν θα τον/την... λυπηθείς! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει σε αποκαλύψεις σχετικές με μια προσωπική υπόθεση που σε ενδιαφέρει, ίσως μάλιστα να εκπλαγείς ευχάριστα από όσα μάθεις. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να ταξιδέψεις σε καινούρια μέρη, γνωρίζοντας νέα ήθη και διαφορετικούς ανθρώπους.
Ερωτικά
«Στην βράση κολλάει το σίδερο» κι αν πραγματικά το επιθυμείς μπορείς να έχεις μια απροσδόκητη όσο και ενδιαφέρουσα ερωτική «συνάντηση» κι ίσως μάλιστα με ένα πρόσωπο, που... ούτε σου περνούσε από το μυαλό ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι μεταξύ σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Με την συνδρομή της Αφροδίτης στον Καρκίνο, η ημέρα προσφέρεται γιακαλή παρέα και μάλιστα με πρόσωπα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι το... διαφορετικό και ίσως ορίσουν την αρχή μιας ιδιαίτερης φιλίας. Μπορείς ακόμη να εκφραστείς δημιουργικά ακολουθώντας ένα νέο μονοπάτι ή να γευθείς κάτι το «εξωτικό». Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να ρυθμίσεις εργασιακά θέματα, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις της καθημερινότητας αλλά και να ασχοληθείς περισσότερο με την φυσική σου κατάσταση
Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι σημαντικές και προς την θετική κατεύθυνση αν κι εσύ κινηθείς με βάση την αλήθεια σου κι όχι αυτά που «συνηθίζονται» ή «πρέπει» να κάνεις. Το σύμπαν σε στηρίζει αλλά δώσε του κι εσύ μια... αφορμή!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Το να ξεχωρίζεις με τις συνθέσεις σου δεν είναι βέβαια κάτι νέο για σένα αλλά σήμερα μπορεί να γίνει μέσα από διαδικασίες ή δραστηριότητες που χαρακτηρίζονται από μια πρωτοτυπία ή μοναδικότητα. Επιπλέον οι νέες γνωριμίες κι εμπειρίες μπορεί να σου δώσουν το έναυσμα ή την έμπνευση για να κινηθείς πέρα από συμβάσεις και «κλισέ», ενώ η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα βάλει «το κερασάκι στην τούρτα», με μια αλλαγή εμφάνισης που θα συζητηθεί. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να διαταράξει μια φιλία σου.
Ερωτικά
Αν πραγματικά το θέλεις, δεν υπάρχει κάτι που να σε εμποδίζει να ζήσεις έναν έρωτα απαλλαγμένο από ταμπού και προκαταλήψεις. Στην συγκεκριμένη φάση μάλιστα είναι ακριβώς αυτό που ενδείκνυται για την προσωπική σου ζωή, αφού οι «νορμάλ» καταστάσεις δεν αποδίδουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα έχει τις... απαιτήσεις του και σίγουρα θα κληθείς να ανταποκριθείς σε ποικίλες προκλήσεις ή έκτακτα περιστατικά. Κι επειδή ακριβώς πολλά εξαρτώνται από σένα, καλό είναι να «βγάλεις» τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Παράλληλα, αν δεν «ορίζεσαι» από δεσμεύσεις και ταμπού είσαι πολύ κοντά στο να περάσεις καλύτερα. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει σε ένα ενδιαφέρον ταξίδι αλλά και στην επαφή σου με νέα ήθη ή μια ξένη κουλτούρα.

Ερωτικά
Αν έχεις «κολλήσει» σε μια κατάσταση, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει στην απεμπλοκή σου, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις. Για να γίνει αυτό όμως απαιτείται και η δική σου πρόθεση-συμφωνία, διαφορετικά ενδέχεται αντί να χαρείς, τελικά να... σοκαριστείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Τα καλά νέα είναι ότι τα οικονομικά σου μπορεί να γνωρίσουν μια απρόσμενη βελτίωση ή να λάβεις ένα δώρο που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Από την άλλη πλευρά όμως ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα ή καταστάσεις που μπορεί να έχουν μια «ασυμβατότητα» με τα δεδομένα σου, δημιουργώντας τελικά μια αμηχανία ή μια αίσθηση παραβίασης στην καθημερινότητα σου. Παράλληλα, με τον Άρη στον Λέοντα, ένα ταξίδι μπορεί να σου προσφέρει τις «έξτρα» συγκινήσεις που αναζητάς.
Ερωτικά
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις ένα παραπάνω βήμαπρος την ευτυχία σου, από την στιγμή όμως που έχεις να κάνεις με κάτι... πολύ διαφορετικό, αν θες πραγματικά να πετύχει το εγχείρημα σου, θα πρέπει να αλλάξεις πολλά και στην δική σου νοοτροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές που μπορεί να βελτιώσουν την ζωή σου αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι τελικά τα καλύτερα συμβαίνουνόταν αφήνεις τα πράγματα να κυλήσουν, χωρίς να τα κατευθύνεις κάπου συγκεκριμένα, με προειλημμένες αποφάσεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα δημιουργεί νέες οικονομικές προκλήσεις και τελικά, δεν αποκλείεται να βρεθείς σε μια πολύ καλύτερη θέση, επειδή απλά θα έχεις ρισκάρει περισσότερο.
Ερωτικά
Μπορεί να σου είναι δύσκολο να αποδεχθείς ένα «φιλελεύθερο» καθεστώςστις σχέσεις σου, όταν έχεις να κάνεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πραγματικά, σήμερα όμως ίσως πρέπει να κάνεις μια εξαίρεση, αφού με την «ανοχή» σου θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα σε κάνει λιγότερο ανεκτικό/η απέναντι σε όσους/ες δεν σε... κατανοούν, κάτι βέβαια που εύκολα μπορεί να οδηγήσει σε ποικίλες «αψιμαχίες». Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Καρκίνο συμβάλλει σε εκπλήξεις και ανατροπές στην καθημερινότητά σου, κάτι που μάλλον θα σου αρέσει! Εκείνο όμως που σίγουρα θα σε ευχαριστήσει είναι η διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου με πολύ ξεχωριστά πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια απρόσμενη όσο κι ενδιαφέρουσα πρόταση.
Ερωτικά
Αν ταξιδέψεις ή κινηθείς μέσω των κοινωνικών δικτύων, τότε η ερωτική περιέργεια σου μπορεί να καλυφθεί και με... το παραπάνω! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να σε φέρει πολύ πιο κοντά σε ένα πρόσωπο, με το οποίο διατηρείτε και μια επαγγελματική σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι νέο και πρωτοποριακό, έστω κι αν με αυτόν τον τρόπο θα «μπεις στο μάτι» κάποιων «συντηρητικών κύκλων», αφού η απελευθέρωση που θα νιώσεις θα σε κάνει πραγματικά «άλλον άνθρωπο». Επιπλέον, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο να σε ευνοεί προσωπικά και οικονομικά, δεν έχεις παρά να... προκαλέσεις την τύχη σουκαι θα ανταμειφθείς πλουσιοπάροχα! Παράλληλα βέβαια ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να σε «ενοχλήσει» με μια έντονη αλλά και περαστική αδιαθεσία.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η ζωή μπορεί να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων που μέχρι χθες μπορεί να θεωρούσες εξαιρετικά απίθανο να σου συμβούν. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ενδέχεται να υπάρξει μια ενοχλητική αποκάλυψη ή μια πρακτική από το ταίρι σου που θα σε σοκάρει.
astrology.gr


Πηγή: http://ift.tt/2hsumgq
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top