ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σύμφωνα με τους ελεγκτές, ο άνδρας τους πλησίασε και τους ρώτησε αν ήταν ελεγκτές. Μόλις ο ένας του απάντησε θετικά, ο άνδρας που διατηρεί μαγαζιά στο νησί, του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει, με αποτέλεσμα να τον στείλει στο νοσοκομείο.


Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου, ο επιχειρηματίας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, είπε για το περιστατικό:

"Είναι ο καραγκιόζης κάτω στην παραλία, χωρίς να ξέρω ότι είναι εφοριακός και πάω μπροστά και στέκομαι. 'Κοίτα ένας καραγκιόζης που μας γύρισε την πλάτη τώρα'. Του λέω: Τι λες ρε μαλ...! Εγώ είμαι καραγκιόζης; Με ξέρεις; 'Ρε άντε στο διάολο' μου κάνει. Και του έριξα ένα χαστούκι και μου ρίχνει μια κλωτσιά στο πόδι. Έχω φλεβίτη, κιρσούς, μου σκίζει το πόδι και με πιάνει αιμορραγία. Τον αρχίζω στις μπουνιές, τον κυνηγούσα γύρω γύρω, τον κυνηγούσα και τον κοπάναγα. "Πού είναι το πρόβλημα λοιπόν; Μετά έμαθα ότι είναι εφοριακός. Και επειδή είναι εφοριακός; Θα τον φοβηθώ; 100.000 τον πλήρωσα φέτος"!

Και ο επιχειρηματίας συνεχίζει: "Δεν ήξερα ότι είναι εφοριακός, Μου το είπε η αστυνομία μετά, τη δεύτερη φορά που τον κυνήγησα στο τμήμα. Στο παγκάκι καθόταν στην παραλία και χαζεύαν με τις κοπέλες. Και περνάω από δίπλα του και με φτύνει ο μαλ...! Έπρεπε να τον πιάσω να τον πνίξω στη θάλασσα όχι να τον κοπανήσω! Το λιγότερο που μπορούσα να του κάνω ήταν αυτό! Ήρθε η μαϊμού να με φτύσει; Δύο μέτρα άντρα; Να τον πιάσω να τον στύψω σαν πορτοκάλι!".

Αλαλούμ με Αστυνομία και Λιμενικό για το ποιος θα συλλάβει τον επιχειρηματία
 Όπως μεταφέρεται από την ΑΑΔΕ, ο ξυλοδαρμός έγινε πολύ κοντά στο αστυνομικό τμήμα, το οποίο βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο, μπροστά στο λιμάνι. Μάλιστα, κάποιοι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τη σκηνή αλλά δεν επενέβησαν! Όταν πήγαν σε εκείνους οι ελεγκτές ζητώντας τους να συλλάβουν τον επιχειρηματία, εκείνοι δήλωσαν... αναρμόδιοι, λέγοντας ότι το περιστατικό έγινε σε ζώνη ευθύνης του Λιμενικού!

Οι εφοριακοί προσέφυγαν και στους λιμενικούς, οι οποίοι όμως και εκείνοι, δήλωσαν αναρμόδιοι! Για ώρα αστυνομικοί και λιμενικοί πετούσαν ο ένας το "μπαλάκι" στον άλλον και χρειάστηκε να ενημερωθεί ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής! Ο ίδιος τηλεφώνησε στους κ. Κουρουμπλή και Τόσκα, υπουργούς Ναυτιλίας και Δημόσιας Τάξης αντίστοιχα, οι οποίοι αμέσως κινητοποιήθηκαν με αποτέλεσμα τελικώς να συλληφθεί από λιμενικούς ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον εφοριακό. Σύντομα αναμένεται να λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Μάλιστα, τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν, ότι ο επιχειρηματίας έδειξε στους αστυνομικούς χαρτί νοσηλείας του σε ψυχιατρική κλινική στο ΑΤ. Πάτμου.

Ο ελεγκτής της ΑΑΔΕ δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο Κ.Υ. της Πάτμου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Πηγή: newsit.gr


Πηγή: http://ift.tt/2tT2aV2
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top