ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Κεντρικό θέμα συζήτηση είναι στην κοινωνία της Θερίσσου Κρήτης η έξωση μίας γυναίκας από το σπίτι της. Η κα. Βούλα Ανάπα υποστηρίζει ότι εκδιώχθηκε από το σπίτι της γιατί δεν πλήρωσε ένα μόλις ενοίκιο και απευθύνει έκκληση για μία δουλειά, ώστε να ζήσει με αξιοπρέπεια.

Στο μεταξύ, η γυναίκα κοιμάται σε ένα κτήμα κοντά στο σταθμό της ΔΕΗ στην περιοχή, με όλα της τα υπάρχοντα στριμωγμένα σε κούτες.

Μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ, ο εκπρόσωπος της Κίτρινης Αποστολής, Δημήτρης Αποστολάκης, κάνει έκκληση για βοήθεια, ώστε η γυναίκα να βρει δουλειά και σπίτι και να ξανασταθεί στα πόδια της:

«Εικόνες που δεν τιμούν κανένα εκτυλίσσονται εδώ και μια βδομάδα στη πόλη μας. Δυστυχώς στην αρχή όλοι μας παθαίνουμε ένα σοκ....όπως και με τους συνανθρώπους που μας πριν μερικά χρόνια έψαχναν στα σκουπίδια. Το συνηθίσαμε πλέον και δεν μας κάνει καμία εντύπωση!! Πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε και άλλα τέτοια φαινόμενα στην ελληνική κοινωνία!! Τώρα πάθαμε ακόμα ένα σοκ με αυτή τη γυναίκα....που πετάχτηκε από το σπίτι της για ένα ενοίκιο όπως ισχυρίζεται!!! Και επειδή είναι πάρα πολύ εύκολο να σχολιάζουμε απο το καναπέ μας το τι και το πώς.....ήρθε η ώρα για πράξεις!! Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη σήμερα το πρωί και ώρα 08.45 .....και μετά από παρότρυνση της κυρίας...δημοσιεύουμε το τηλέφωνο της. 6940842419.....Βούλα Αναπα. Η ακριβής διεύθυνση είναι Παπαγιάννη Σκουλά 38 δίπλα στο χωράφι,λίγο πιο κάτω από το σταθμό της ΔΕΗ στη Θερισσο. Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει αυτή τη γυναίκα....ας το κάνει...».


athensmagazine.gr


Πηγή: http://ift.tt/2tECKMg
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top