ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Φολέγανδρος: Πλοία που χάνονται στα κύματα - Τα είδαν όλα οι επιβάτες μέχρι να φτάσουν [vid]
Τεράστια κύματα σκεπάζουν τόσο το Sea Jet 2 όσο και το Aqua Spirit. Οι εικόνες κόβουν την ανάσα...

Η Φολέγανδρος είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων και παρά τα δυνατά μελτέμια του καλοκαιριού ικανοποιεί και αποζημιώνει τους επισκέπτες της. Ωστόσο, ο καιρός ταλαιπώρησε χθες τους τουρίστες που επέλεξαν να ταξιδέψουν με τα πλοία της γραμμής προς τα νησιά των Κυκλάδων, αφού έπνεαν ισχυροί άνεμοι εντάσεως 7 μποφόρ, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στη ναυσιπλοΐα ενώ σε μερικές περιοχές έφτασαν και τα 8 μποφόρ.

Τα πλοία «παλεύουν» με τα κύματα για να φτάσουν στον προορισμό τους. Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο με τα κύματα να χτυπούν τα πλοία, τα οποία προσπαθούν να «ισορροπήσουν» πάνω στη μανιασμένη θάλασσα. Ωστόσο, όπως φαίνεται αν και ταχύπλοο το ''Sea jet 2'' κατάφερε να αντεπεξέλθει, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα στους καραβολάτρες που συχνά καταγράφουν αντίστοιχα περιστατικά στο εν λόγω θαλάσσιο πέρασμα. Τα κύματα, σε κάποια σημεία, φαίνεται να «σκεπάζουν» το πλοίο! Εικόνες που μόνο σπάνιες δεν είναι.....
Στο βίντεο, διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στις ελληνικές θάλασσες, τόσο οι ναυτικοί μας που τους αξίζουν συγχαρητήρια, για τον επαγγελματισμό και τις ικανότητές τους, όσο και οι επιβάτες! Με την άφιξη των πλοίων στο λιμάνι της Φολεγάνδρου, οι περισσότεροι επιβάτες χρειάστηκαν να παραμείνουν, 15 με 20 λεπτά στο μώλο, ώστε για να ηρεμήσουν απο το ταξίδι, καθώς τους δημιουργήθηκαν στομαχικές διαταραχές.
Πηγή: cyclades24.gr


Πηγή: http://ift.tt/2tvhxrw
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top