ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Μία trollίστικη ανάρτηση της σατιρικής σελίδας το «Βατράχι», έγινε αφορμή για μία απίστευτη δημοσιογραφική γκάφα…Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Στις 17 Ιουλίου, η ιστοσελίδα «Το Βατράχι» δημοσίευσε ένα θέμα με τίτλο «Επίδομα χειρισμού σφραγίδας για τους υπαλλήλους του Δημοσίου ανακοίνωσε η Όλγα Γεροβασίλη».

Το δημοσίευμα αναφερόταν με χιουμοριστική διάθεση, σε νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή προβλέπεται, μεταξύ άλλων, ειδικό επίδομα «χειρισμού σφραγίδας και άλλων εργαλείων επικύρωσης εγγράφων» ύψους 50 ευρώ σε μηνιαία βάση, ενώ έβαζε τη Νέα Δημοκρατία να «κατηγορεί» την κυβέρνηση ότι «σε λίγο θα δώσει και επίδομα πασιέντζας»… Aξίζει όμως να τονιστεί, ότι η σατιρική σελίδα, γράφει άρθρα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Λίγες μέρες μετά, ο Βηματοδότης αναδημοσίευσε το συγκεκριμένο δημοσίευμα, και… στην συνέχεια, σειρά πήραν μεγάλα ενημερωτικά sites της χώρας και φυσικά, προκάλεσε σάλο.

Δεν είναι πάντως, η πρώτη φορά, που fake ή troll θέματα, γίνονται ειδήσεις και παίζουν ακόμη και σε κεντρικά δελτία ειδήσεων…

Πηγή: thecaller.gr


Πηγή: http://ift.tt/2tWK58D
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top