ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σε πυρετό προετοιμασιών ο Ant1 με το «Nomads», αλλά και ο ΣΚΑΙ με το «Survivor 2», αφού ψάχνουν ποιοι θα είναι οι επώνυμοι που θα συμμετέχουν στο παιχνίδι, μιας και οι βλέψεις και των δύο καναλιών είναι κοινές.


Ένα όνομα ακούστηκε έντονα τις τελευταίες ημέρες. Ένα όνομα – ανατροπή που ήθελαν να είπε το «ναι» στο Survivor 2 και να εντάχθηκε στην ομάδα των Διάσημων!

Οι πληροφορίες όμως που μοιράζομαι σήμερα μαζί σας μέσα από το Dimis Blog και το Youweekly.gr αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος αρνήθηκε να πάει στο Survivor, αρνήθηκε να συμμετάσχει στο Nomads, όμως είπε το «ναι» στην συμπαρουσίση του ριάλιτι επιβίωσης του Ant1, μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μαυρίδη, που πολλοί θα τον ήθελαν στο Survivor μαζί με τον Τανιμανίδη, αλλά ρε φίλε δεν γίνεται. Τανιμανίδης παρουσιαστής κι εκείνος παίκτης; Έχουν και έναν εγωισμό! Βασικά, αυτό που ξεκαθάρισε ο Μαυρίδης είναι πως η μόνη πρόταση που τον ενδιαφέρει είναι στο κομμάτι της παρουσίασης και όχι στο να είναι παίκτης σε ριάλιτι… Από πριν το συζητήσει είχε εκφράσει δημόσια την άποψη του γι’αυτό!
Αν και ο ίδιος αρχικά αρνήθηκε στον Ant1 μετά από συζητήσεις με τον Γιάννη Λάτσιο είναι πολύ κοντά στην παρουσίαση του «Nomads». Δηλαδή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα παρουσιάζει στις Φιλιππίνες και ο Γιώργος Μαυρίδης θα είναι από το στούντιο, όπως γνωρίζουμε! Για να δούμε… θα πει εν τέλη το μεγάλο «ναι»;

Πηγή: youweekly.gr


Πηγή: http://ift.tt/2vAFk6B
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top