ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Του Nίκου Δήμου



Σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης –και όχι μόνο- προκαλούν αναρτήσεις δικαστικής λειτουργού η οποία δεν διστάζει να ανεβάζει φωτογραφίες ακόμη και με ομοιώματα ανδρικών μορίων!

Πρόκειται για γυναίκα-εφέτη η οποία εμφανίζεται… υπερδραστήρια στα μέσα κοινωνικής και κυρίως στο Facebook.

Εκεί όπου ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσιεύει από διακοπές ή χαλαρές στιγμές με φίλους και συναδέλφους της δεν διστάζει να ανεβάζει ομοιώματα φαλλών ή να ποζάρει η ίδια φορώντας χειροπέδες!

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι όμως το γεγονός ότι η ίδια φέρεται να αδιαφορεί για την ηθική διάσταση του ζητήματος και των σχολίων προκαλεί η δράση της ακόμη και στους κύκλους των συναδέλφων της καθώς ο λογαριασμός της είναι δημόσιος και οι φωτογραφίες ορατές στον οποιονδήποτε επισκέπτεται την προσωπική της σελίδα στο facebook!

Η πλήρης, διαδικτυακή, απελευθέρωση

Μια περιήγηση στο προφίλ της συγκεκριμένης δικαστικής λειτουργού σε κάνει να εκπλήσεσσαι από το περιεχόμενο των φωτογραφιών που έχει επιλέξει να ποστάρει. Σε δυο φωτογραφίες ποζάρει η ίδια με χειροπέδες (!) ούσα σε εμφανώς σε χαλαρή και περιπαικτική διάθεση..


Σε μια άλλη η οποία φέρει μάλιστα την λεζάντα «Σόδομα και Γόμορρα» απαθανατίζεται ένα πλαστικό ανδρικό μόριο ενώ επάνω στο τραπέζι βρίσκονται τοποθετημένα (!) ομοιώματα ανδρικών μορίων σε μικρότερα μεγέθη!



Σε μια άλλη φωτογραφία έχει επιλέξει να ποστάρει ένα πτηνό που έχει όμως το κεφάλι… πέους, ενώ σε άλλη φωτογραφία απαθανατίζει πέη-κάκτους με το σχόλιο «κάτι μέρη που υπάρχουν…».





Τα πολιτικά σχόλια

 Η εφέτης είναι και πολιτικοποιημένη καθώς δεν διστάζει με τον δικό της, μοναδικό, τρόπο να σχολιάζει κατά καιρούς τις πολιτικές εξελίξεις.

Τον Ιούλιο του 2015, τον καιρό όπου η Ελλάδα διχαζόταν λόγω του δημοψηφίσματος η εφέτης ανάρτησε φωτογραφία που γράφει «Κυριακή ψηφίζουμε, Δευτέρα φεύγουν».



Σε άλλη φωτογραφία σχολιάζεται η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Αντζελίνα Τζολί, ενώ σε μια τρίτη εμφανίζεται «συζήτηση» μεταξύ του Νίκου Παππά και του πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Κορωνάκη.



Την ίδια στιγμή η εφέτης δεν διστάζει να αναρτά φωτογραφίες από διάφορες δίκες αλλά ακόμη και δικογραφίες(!) εμπλουτίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα άλμπουμ της.





Η συγκεκριμένη εφέτης υπηρετεί τα τελευταία τρία χρόνια σε μεγάλο δικαστήριο της χώρας, ενώ οι συνάδελφοί της την χαρακτηρίζουν ως «ανοικτό» και «πρόσχαρο» άνθρωπο, δηλώνοντας βέβαια ότι «πέφτουν από οτι σύννεφα» όταν τους γνωστοποιήσαμε την δράση της στα social media. Την απέδωσαν στο «χαλαρό» του χαρακτήρα της ή την απειρισκεψία.

Ανώτατοι δικαστικοί κύκλοι με τους οποίους επικοινωνήσαμε δήλωσαν έκπληκτοι από την διαδικτυακή δράση της δικαστικής λειτουργού σημειώνοντας με νόημα ότι το περιεχόμενο των φωτογραφιών (ακόμη και εάν είναι χιουμοριστικό) δεν συνάδει με την δημόσια εικόνα που οφείλουν να έχουν οι δικαστικοί λειτουργοί. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η τοποθέτηση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για την υπερδραστήρια συνάδελφό τους. «Είναι προφανές ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να εκφράζει με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμεί την σεξουαλικότητα του αλλά είναι επίσης προφανές το γεγονός ότι θα πρέπει να είναι προσεκτικός όταν είναι δικαστικός λειτουργός και χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», είναι η ακριβής απάντηση που λάβαμε. 


Πηγή: http://ift.tt/2tohKc5
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top