ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Κρήτη: Γαμπρός και νύφη με ευαισθησίες - Συγκίνησαν τους καλεσμένους στο γάμο τους [pics]
Ο Μιχάλης και η Μάρθα έλαμπαν από ευτυχία. Ο γάμος που ετοίμασαν έγινε θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο και στην τοπική κοινωνία...

Για τον Μιχάλη Βασιλάκη δεν χρειάζονται πολλά λόγια! Είναι το αγαπημένο παιδί του τοπικού ποδοσφαίρου, το γνωστό σε όλους Μιχαλιό, όπου στο πέρασμά του από τα γήπεδα με τη φανέλα της Γαρίπας έχει κάνει μόνος φίλους! Την καρδιά του όμως κατάφερε να την κλέψει μία δασκάλα, η Μάρθα Νιφόρα και πλέον κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους. Ο γάμος του Μιχάλη και της Μάρθας τελέστηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Πεζά και δεκάδες προσκεκλημένοι, συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, συμμετείχαν στις όμορφες στιγμές.
.
Το Μιχαλιό, έκλεψε τις εντυπώσεις με τα ωραία και συγκινητικά λόγια που είπε από μικροφώνου, ευχαριστώντας άπαντες, ιδιαίτερα τους κουμπάρους τους, Νίκο Αντωνόπουλο και Στέλλα Γκουγκουλιάνα και όσους ήρθαν όχι μόνο από την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό για να τους ευχηθούν στο γάμο τους. Μάλιστα, αντί για μπομπονιέρες, δόθηκε ένα χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου της "Κίτρινης Αποστολής".
Πηγή:


Πηγή: http://ift.tt/2u4fAkg
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top