ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τα 43 του χρόνια κλείνει σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και τα γενέθλιά του ήταν η αφορμή για τον νέο πόλεμο μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ...


- Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη το... δώρο που θέλει να του στείλει

- Πρόκειται για την νέα γελοιογραφία του Αρκά που αναφέρει: "Είμαι ψεύτης, αλλά ορκίζομαι ότι δεν είμαι κλέφτης. Με πιστεύετε έτσι δεν είναι;"

- Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με μία σφοδρότατη ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον "καλύτερο πλασιέ των ιδιωτικών συμφερόντων"

- Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του αρχηγού της ΝΔ και την... επίμαχη γελοιογραφία

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο πρωθυπουργός και αυτή η ιδιαίτερη ημέρα δεν θα... μπορούσε να μην έχει πολιτική απόχρωση. Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έστειλε τις... ιδιαίτερες ευχές του στον Αλέξη Τσίπρα σήμερα, που κλείνει τα 43 του χρόνια και κάπως έτσι ένας νέος "πόλεμος" μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μόλις ξεκίνησε!

Μητσοτάκης πετάει το γάντι...

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε. Εκεί, λοιπόν, ανέφερε: «Μιας και είναι και τα γενέθλιά του σήμερα (σ.σ. του Αλέξη Τσίπρα) να του ευχηθώ και δημόσια χρόνια πολλά και σκέφτομαι να του στείλω ένα μικρό δώρο μιας και έχω μια προτίμηση και το γνωρίζει κι αυτός, μια μικρή κορνίζα από την τελευταία γελοιογραφία του Αρκά, όπου είναι η συνηθισμένη φυσιογνωμία και λέει: "Είμαι ψεύτης, αλλά ορκίζομαι ότι δεν είμαι κλέφτης. Με πιστεύετε έτσι δεν είναι;"».






Πηγή: http://ift.tt/2u4LLNr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top