ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Έχετε δεί πολλά σε αυτό τον κόσμο όμως αυτό δεν το έχετε ξαναδεί…


Μπορείτε να φανταστείτε ένα σκύλο ντυμένο με μελισσοκομική στολή να “επιθεωρεί” μελίσσια; Αδύνατο πιστεύω! Και όμως φίλες και φίλοι έγινε πραγματικότητα σε μια πόλη του εξωτερικού!
Πρόκειται για ένα ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ράτσας λαμπραντόρ ο οποίος δεν επιθεωρεί ακριβώς τα μελίσσια αλλα εντοπίζει τις νόσους αυτών! Με την εξαιρετικά ευαισθητή μύτη του μπορεί να εντοπίσει την ασθένεια απο πολύ μακριά. Και όταν λέμε μακριά εννοούμε απο πολύ μακριά!
Συγκεκριμένα ο μελισσοκόμος τον εκπαίδευσε για την θεραπεία την θεραπεία της Αμερικάνικης σηψηγονίας. μιας νόσου που μπορεί να καταστρέψει ολοκληρωτικά την αποικία των μελισσών.

Ένα πρόβλημα όμως προέκυψε στην πορεία. Ο σκύλος ήταν κόκκινο πανί για τις μέλισσες. Οι μέλισσες τρελαινόταν μόλις τον έβλεπαν και τσίμπαγαν όπου έβρισκαν ψαχνό. Αυτο οφείλετε στην οσμή του αλλά και στο σκούρο τρίχωμα του που θυμίζει “αρκούδα” τον θανάσιμο εχθρό των μελισσών!

Έτσι ο μελισσοκόμος αποφάσισε να φτιάξει μια ειδική μελισσοκομική στολή στην οποία θα μπαίνει ο σκύλος και θα προστατεύεται απο τα τσιμπήματα καθώς θα επιθεωρεί τις κυψέλες. Και τα κατάφερε! Ο σκύλος οχι μόνο δεν ενοχλείτε απο τις μέλισσες, αλλα φαίνεται να συνήθησε την καινούργια του στολή!


Πηγή: http://ift.tt/2uKP0Ot
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top