ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Έλληνα μάνατζερ βάζει επικεφαλής η
Fiat στην Ελλάδα.
Ο Γιώργος Μπακόπουλος ανέλαβε τα ηνία της FCA Ελλάς και τη θέση του νέου διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, αντικαθιστώντας τον Πάολο Καρέλι ο οποίος, έπειτα από έξι χρόνια πετυχημένης πορείας, μετακινείται σε ανώτατη διοικητική θέση της θυγατρικής του Ομίλου FCA στην Ισπανία.
Ο κ. Μπακόπουλος κατείχε από το Νοέμβριο του 2015 τη θέση του διευθυντή πωλήσεων των Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional, διαθέτοντας 20ετή επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο αυτοκινήτων και προϋπηρεσία μεταξύ άλλων σε ανώτερες διευθυντικές θέσεις των εταιρειών Hyundai Hellas και Kia Motors Greece. Επιπροσθέτως είναι κάτοχος πτυχίου Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Leicester. Είναι 44 ετών και είναι παντρεμένος.
Η εμπειρία του στον χώρο της αυτοκίνησης αναμένεται να βοηθήσει την εταιρεία να αυξήσει το μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα, ειδικά αυτή την περίοδο που έχει να επιδείξει πολλά και αξιόλογα μοντέλα που χαίρουν της απόλυτης εμπιστοσύνης των Ελλήνων. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι το πρώτο εξάμηνο του 2017 οι πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων στην FCA έχουν αυξηθεί κατά περίπου 30%, όταν η αγορά αυξήθηκε κατά 6% (το συνολικό μερίδιο της εταιρείας ήταν πάνω από το 8%). Το ίδιο ανοδική ήταν και η περσινή περίοδος, αφού υπήρξε αύξηση στο αντίστοιχο εξάμηνο κοντά στο 47%, όταν η αγορά σημείωσε συνολικά αύξηση 10%.
Όσοι γνωρίζουν τον κ. Μπακόπουλο κάνουν λόγο για έναν ευφυή μάνατζερ στο χώρο των πωλήσεων που αφουγκράζεται τις αλλαγές της αγοράς και κάνει εγκαίρως τις κινήσεις του. Είναι έμπειρος στον τομέα των πωλήσεων και γνωρίζει άριστα την ελληνική αγορά. Από την άλλη το όπλο του είναι ότι γνωρίζει πολύ καλά το «παιχνίδι» των εταιρικών πωλήσεων, αλλά και των προσφορών.
Το ευχάριστο -πάντως- για τα ελληνικά δεδομένα είναι ότι σε μία ιδιαιτέρως απαιτητική χρονική περίοδο για την χώρα μας η μητρική εταιρεία FCA Italy S.p.A δείχνει εμπράκτως την εμπιστοσύνη της στη θυγατρική της FCAGreece AE, με την επιλογή, μετά από 12 χρόνια, ενός Έλληνα για να αναλάβει τα ηνία της.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top