ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Αντίστροφη μέτρηση για τον Ολυμπιακό εν όψει Παρτιζάν και ο Μπεσνίκ Χάσι ταλαιπωρείται με...
παίκτες του. Ποια είναι τα δεδομένα και τι θα κάνει ο Κοσοβάρος; Ολο το ρεπορτάζ εδώ!

Το πρώτο μεγάλο ματς με την Παρτιζάν πλησιάζει και όπως έχει διαφανεί μέχρι στιγμής, τρεις παίκτες θα αποτελέσουν «κλειδιά» στα σχέδια του Μπεσνίκ Χάσι στον καταρτισμό της 11άδας.

Αρχικά ο Αλεξίς Ρομαό, παρότι θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι βασικός απέναντι στους Σέρβους. Ωστόσο, παραμένει μεγάλο ερωτηματικό σε ποια θέση θα επιλέξει να τον χρησιμοποιήσει ο προπονητής του. Μέχρι τώρα τον έχει δοκιμάσει και ως στόπερ και ως αμυντικό χαφ, αφήνοντας έτσι, ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Αν μετακινηθεί από τα χαφ, ανοίγει σίγουρα εκεί μια μεγάλη «τρύπα», ειδικά από τη στιγμή που φαίνεται γρήγορα να «έδεσε» σαν δίδυμο με τον Οφόε.

Την ίδια ώρα όμως, χωρίς αυτόν αλλά και τον εξίσου έμπειρο, Μποτία, η άμυνα του Ολυμπιακού εμφανίζει προβλήματα, μια και ο Βούκοβιτς χρειάζεται ακόμα χρόνο για να προσαρμοστεί και να βρει «χημεία» με τους υπόλοιπους. Ετσι, ο ρόλος του Γάλλου στο ματς με τους Σέρβους θα είναι κομβικός για τα περεταίρω σχέδια του Μπεσνίκ Χάσι.

Όμως, ένας άλλος ευχάριστος προβληματισμός ταλαιπωρεί τον 45χρονο τεχνικό για τις θέσεις των εξτρέμ. Ιδιαίτερα μετά την πολύ καλή παρουσία του Φελίπε Πάρντο στην προετοιμασία.

Ο Κολομβιανός κέρδισε με το σπαθί του τη θέση του στο φετινό ερυθρόλευκο ρόστερ, επιστρέφοντας από τις διακοπές του σε εξαιρετική κατάσταση, σωματικά αλλά και ψυχολογικά, ενώ δείχνει να ευχαριστιέται όσο ποτέ την παρουσία του στην ομάδα και έχει «δέσει» από την πρώτη στιγμή σαν χαρακτήρας με τον Οτζίτζα Οφόε. Κάτι που αποτυπώνεται και στις κινήσεις τους στο γήπεδο.

Εως και πρόσφατα, λίγοι θα πόνταραν στο να ξεκινήσει βασικός ο Πάρντο στο πρώτο επίσημο ματς, με τους Καρσελά και Μάριν να έχουν το προβάδισμα στις θέσεις των εξτρέμ, αλλά και τον Σεμπά να έρχεται από μια εξαιρετική σεζόν.

Όμως, τα δεδομένα έχουν σίγουρα αλλάξει και ο Χάσι θα κληθεί μέσα στις επόμενες μέρες να δώσει την οριστική απάντηση στο δίλημμα που έχει προκύψει...

Εξάλλου, αμφιβολίες του για το κατά πόσο θα είναι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού στο ματς του Βελιγραδίου δημιουργεί μέχρι στιγμής με την εικόνα του ο Εμάνουελ Εμενίκε.

Η κλάση και η εμπειρία του είναι στοιχεία αδιαμφισβήτητα, όμως ο Ολυμπιακός χρειάζεται να βρει το εύκολο γκολ και μέχρι στιγμής ο Νιγηριανός δεν δείχνει έτοιμος να το προσφέρει.

Ο Χάσι σίγουρα θα τον περιμένει να φτάσει στο 100% μέχρι την τελευταία στιγμή, ωστόσο τα αποδυτήρια κρύβουν πολλές φορές λεπτές ισορροπίες και ο Ανσαριφάρντ διεκδικεί το δικαίωμα να ελπίζει πως θα ξεκινήσει εκείνος. Το ίδιο θα ίσχυε και για τον Μοχάμεντ Μπεν, αν δεν τον έφερνε πίσω ο πρόσφατος τραυματισμός του.

Γενικά, το δίλημμα για τον παίκτη στην κορυφή της επίθεσης παραμένει μεγάλο για τον Κοσοβάρο τεχνικό...

Πηγή: sportdog.gr


Πηγή: http://ift.tt/2eF82PU
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top