ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Νομίζετε ότι στο σπίτι σας γίνετε της μουρλής; Φανταστείτε πως ένιωσαν η Kathy και ο Nick Hinrichsen από το Miami, όταν έμαθαν τις λεπτομέρειες της τρίτης τους εγκυμοσύνης.



Πίσω στο 2002, η Kathy γέννησε δίδυμα αγοράκια, τον Austin και τον Tyler, αφού αγωνίστηκαν για να μείνει έγκυος και αφού προσπάθησαν με εξωσωματική. Έχοντας δύο αγόρια στο σπίτι ήταν διασκεδαστικό, αλλά οι γονείς αποφάσισαν ότι ήθελαν να δοκιμάσουν για ένα τρίτο παιδί, αυτή τη φορά με την ελπίδα για ένα κοριτσάκι.

Προς μεγάλη έκπληξή τους, το νοικοκυριό Hinrichsen καλωσόρισε ένα δεύτερο ζευγάρι από δίδυμα αγόρια, τον Chase και τον Hunter, μόλις τέσσερα χρόνια αργότερα. Αν και δεν ήταν ακριβώς ανήκουστο δεδομένου ότι και οι δύο χρησιμοποίησαν φάρμακα γονιμότητας, οι πιθανότητες ήταν εντελώς εναντίον τους. Νόμιζαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί και πάλι.

«Αρχικά, νόμιζα ότι ήθελε να κάνει τρία παιδιά, αλλά στη συνέχεια μου είπε όχι, ήθελε να έχει τρεις εγκυμοσύνες,» είπε ο Nick. Το ζευγάρι προσπάθησε για τρίτη εγκυμοσύνη, εξακολουθώντας να ελπίζει για το κοριτσάκι, και ως εκ θαύματος, ανέμεναν διπλό πρόβλημαγια τρίτη φορά…



«Ήμουν λίγο νευρικός, επειδή είχαμε το πρώτο σετ και έλεγα, «Λοιπόν, τουλάχιστον έχω δύο χέρια και έχει δύο χέρια,» τότε ήρθε το δεύτερο σετ και είπα, «Εντάξει, τουλάχιστον έχουμε τέσσερα χέρια σύνολο, ώστε να μπορώ να κρατήσω δύο εγώ, και δύο εκείνη» και τότε είπα «Ω, έξι, τώρα τι θα κάνουμε; θα χρησιμοποιήσουμε τα πόδια για να κρατήσουμε μερικά από τα παιδιά;» είπε.



Αυτό που έγινε μετά είναι εγγυημένο ότι θα σας κάνει να χαμογελάσετε! Δείτε την υπέροχη συνέντευξη παρακάτω:



Πηγή: http://ift.tt/2tYs2z0
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top