ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η τρέχουσα γενιά των ντίζελ κινητήρων της εταιρείας δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία.Ο επικεφαλής της Porsche, Oliver Blume, αποκάλυψε πρόσφατα είναι υπό σκέψη η κατάργηση των ντίζελ εκδόσεων των μοντέλων της.

Αναλύοντας στο Reuters αυτή του τη δήλωση, εξήγησε πως μπορεί όταν τα σημερινά ντίζελ φτάσουν στο τέλος του κύκλου ζωής τους να μην αντικατασταθούν από νέα.

Όπως όλα δείχνουν αυτό θα είναι για την εταιρεία το μεγάλο βήμα για τη μετάβαση στα νέα υβριδικά και ηλεκτρικά συστήματα που θα κατακλύσουν την αγορά τα επόμενα 15 χρόνια.

Ωστόσο, φρόντισε να τονίσει ότι προς το παρόν πρόκειται για μια σκέψη και όχι για ειλημμένη απόφαση. Αυτή τη στιγμή, οι πωλήσεις που αντιστοιχούν σε ντίζελ μοντέλα φτάνουν στο 15% των συνολικών της εταιρείας και προφανώς αναφέρονται κυρίως σε Macan και Cayenne.

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως ως παρατήρηση πως αυτή θα μπορούσε να είναι και η απαρχή της νέας τάξης πραγμάτων για την αυτοκίνηση, αφού το ίδιο ακριβώς (αλλά τελεσίδικα) έχει δηλώσει και η Volvo για το 2023.

Πηγή: drive.gr


Πηγή: http://ift.tt/2uJDmU5
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top