ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τι θα συμβεί με τους παίκτες που δε συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του ο προπονητής των Πειραιωτών; Ποιος μπορεί να είναι ένας πιθανός προορισμός;



Στην τελική ευθεία έχει μπει ο σχεδιασμός του νέου ρόστερ του Ολυμπιακού, καθώς μετά και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιάγκος Βούκοβιτς, απομένουν ακόμα μόνο κάποιες "πινελιές" ενόψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Οπότε, πλέον, στο Λιμάνι μπορούν να ασχοληθούν και με τους παίκτες που θα φύγουν από την ομάδα, καθώς το ρόστερ, παρά τα πρώτα "κοψίματα" του Μπέσνικ Χάσι, παραμένει μεγάλο, ειδικά μετά και τις τελευταίες προσθήκες.

Πάντως, στην προσπάθεια αυτή του Ολυμπιακού, να δώσει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του με τη μορφή του δανεισμού, δεν αποκλείεται να τον ...βοηθήσει και κάποια ομάδα που πρόσφατα συνεργάστηκαν.

Πιθανός προορισμός στη Λέγκια

Ο λόγος για τη Λέγκια, την οποία ο Ολυμπιακός "χρυσοπλήρωσε" για να αποκτήσει τον Οτζίτζα Οφόε και με την οποία πλέον διατηρεί καλές επαφές. Άλλωστε, το "παζάρι" των μεταγραφών είναι σύνθετο και πολλές κινήσεις συνδυάζονται.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι προχθές η Λέγκια ανακοίνωσε την απόκτηση για την επόμενη τετραετία του Πορτογάλου μπακ-χαφ, Χιλντεμπέρτο Περέιρα. Πρόκειται για παίκτη που είχε παραχωρηθεί πέρυσι δανεικός από την Μπενφίκα στη ...Νότιγχαμ Φόρεστ. Και φέτος, δύο μέρες μετά την αγορά Οτζίτζα Οφόε από τη Λέγκια, δόθηκε στους Πολωνούς.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, πολλές μεταγραφικές υποθέσεις συνδέονται μεταξύ τους, καθώς υπάρχουν διάφορα "κανάλια" που …τρέχουν ανάμεσα στις ομάδες και τους μάνατζερ, επηρεάζοντας τις κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. 

Γι' αυτό, λοιπόν, τώρα που η Λέγκια ψάχνει κεντρικό χαφ και φορ, δεν αποκλείεται να "τσεκάρει" και παίκτες του Ολυμπιακού. Άλλωστε, στο Λιμάνι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν ποιότητα, αλλά δεν υπολογίζονται από τον Μπέσνικ Χάσι. Οπότε, δεν αποκλείεται προσεχώς να δούμε κι άλλη συμφωνία μεταξύ των Πολωνών και των Πειραιωτών.

H έκπληξη με Πάρντο

Πάντως, αυτός που δεν το "κουνάει" από το Λιμάνι είναι ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος παρότι έχασε το πρώτο μέρος της προετοιμασίας, έχει επιστρέψει πλέον πιο έτοιμος από ποτέ και ήδη έχει εντυπωσιάσει τον προπονητή του. Μάλιστα, κάποιοι υποστηρίζουν πως αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς, όχι μόνο θα μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά θα λογίζεται και ως βασικός για την επόμενη σεζόν.


Πηγή: http://ift.tt/2sT3ffR
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top