ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο Ντάρκο τον γνωρίζει πολύ καλά και στις συζητήσεις που έκανε με τους ανθρώπους της ομάδας, εμφανίστηκε σίγουρος ότι…
το έχει το γκολ. Ποιος είναι και τι συμβαίνει;

Με ένα μεταγραφικό ντεμαράζ ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε πολύ σημαντικά και ουσιαστικά έχτισε τον βασικό κορμό του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Παρ’ όλα αυτά, οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα τις κινήσεις του, αφού θεωρείται δεδομένο ότι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού, μετά από αυτή του Εμενίκε.

Ο ακριβός Τζόρτζεβιτς και το εμπόδιο της Παρτιζάν

Μάλιστα, οι Ερυθρόλευκοι ασχολήθηκαν και με την περίπτωση ενός φορ της προσεχούς αντιπάλου τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, Παρτιζάν.

Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος Σερβίας, Ούρος Τζόρτζεβιτς, τον οποίο ήθελε να φέρει στον Ολυμπιακό ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Παρ’ όλα αυτά, η υπόθεση δεν προχώρησε εξαιτίας της υψηλής τιμής του παίκτη (οι Σέρβοι ζήτησαν πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ), αλλά κυρίως λόγω των κάκιστων σχέσεων μεταξύ των δυο ομάδων.

Η Παρτιζάν, πάντως, είναι ομάδα που προβαίνει συχνά σε πωλήσεις των καλών της παικτών. Αυτό ετοιμάζεται να κάνει και με τον Λεονάρντο, Βραζιλιάνο εξτρέμ για τον οποίο ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο. Μάλιστα, βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Σεϊντουμπά Σουμάχ, τον οποίο αγόρασε από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας με 1,1 εκατομμύριο. Παρ’ όλα αυτά, μια πώληση παίκτη στον Ολυμπιακό θα έφερνε… πόλεμο μεταξύ της διοίκησης και των οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι έχουν αδελφικές σχέσεις με αυτούς του ΠΑΟΚ.

Η… πολεμική δήλωση του Ομπράντοβιτς

Όσο για έναν άλλον παίκτη που γραφόταν προ εβδομάδων ότι κλείνει στον Ολυμπιακό, τον Ιβάν Ιμπράντοβιτς, μια χθεσινή του δήλωση φαίνεται ότι αποδεικνύει πως δεν παίζει τίποτα με αυτόν και τους Ερυθρολεύκους. Συγκεκριμένα, ο Σέρβος αριστερός μπακ μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για το επικείμενο ματς της Παρτιζάν με τους πρωταθλητές Ελλάδος. Ούτε καν ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Αντιθέτως, αναφέρθηκε μόνο στον Μπέσνικ Χάσι, τον οποίο είχε προπονητή στην Άντερλεχτ, ενώ δήλωσε ξεκάθαρα ότι θα υποστηρίξει την Παρτιζάν ως παίκτης που βγήκε από τα σπλάχνα της σερβικής ομάδας.

Πηγή: sportdog.gr


Πηγή: http://ift.tt/2tgsnS1
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top