ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ποιο σκορ είναι…
3-3 στα ενδότερα του Ολυμπιακού και ποιος παίκτης έφερε «τετ α τετ» διοίκηση και προπονητή;

Απόλυτη ισορροπία εντός των... τειχών της ομάδας επιφέρει στις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού η απόκτηση του Χρβόγε Μίλιτς. Καθώς πλέον, υπάρχει ισοπαλία 3-3 ανάμεσα στα «παιδιά» του Μπεσνίκ Χάσι και στους παίκτες για τους οποίους δεν εισηγήθηκε προσωπικά την απόκτησή τους ο Κοσοβάρος τεχνικός!

Ως γνωστόν, πέραν των μεταγραφών (Σισέ, Ρισβάνη και Κούτρη) που είχαν κλείσει οι Ερυθρόλευκοι πριν να έρθει στην ομάδα του Πειραιά ο Μπεσνίκ Χάσι, οι υπόλοιπες κινήσεις μέχρι στιγμής είναι έξι στον αριθμό και αφορούν στις περιπτώσεις των Ταχτσίδη, Καρσελά, Οφόε, Εμενίκε, Βούκοβιτς και Μίλιτς.

Από αυτές, εκείνες του Σέρβου στόπερ, του Εμενίκε και του Ταχτσίδη έγιναν από τη διοίκηση του Ολυμπιακού χωρίς να υπάρχει σχετική, πρώτη εισήγηση από τον 45χρονο προπονητή, ασχέτως του ότι τις αποδέχθηκε σαν πολύ καλές λύσεις.

Αντίθετα, ο Χάσι ζήτησε και οι Πειραιώτες πήραν του γνώριμούς του από το Βέλγιο, Οφόε και Καρσελά, ενώ δική του εισήγηση ήταν και ο Ντιεμερσί Μποκανί, ασχέτως του ότι τελικά η υπόθεση αυτή δεν προχώρησε. Επίσης, ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε προτείνει για τη θέση του στόπερ την απόκτηση του Μίλος Κοσάνοβιτς από τη Σταντάρ Λιέγης, υπόθεση όμως που δεν προχώρησε καθώς οι Ερυθρόλευκοι έκριναν ότι δεν μπορεί ο αναπληρωματικός του... Λαϊφη στο βελγικό σύλλογο να εξελιχθεί στον ογκόλιθο που αναζητούσαν για το κέντρο της άμυνάς τους...

Οσον αφορά το θέμα του αριστερού μπακ, ήταν εμφανές από το ξεκίνημα της περιόδου ότι ο Χάσι δεν επιθυμούσε την παραμονή του Ντε λα Μπέγια, κάτι που γινόταν όλο και πιο σαφές όσο περνούσε ο καιρός και στα φιλικά ματς ο Ισπανός είχε διαρκώς όλο και πιο μικρή συμμετοχή.

Ετσι, ξεκίνησε η αναζήτηση του αντικαταστάτη του, με τον μάνατζερ του Χάσι, τον δαιμόνιο Φαλί Ραματάνι, να υποδεικνύει κάποιες περιπτώσεις που θεωρούσε ότι θα ταίριαζαν «γάντι» στην ομάδα, αλλά και θα μπορούσαν να προχωρήσουν σχετικά γρήγορα, με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός καιγόταν να κλείσει μπακ πριν από το πρώτο ματς με την Παρτιζάν.

Τελικά προκρίθηκε απ’ όλους στην ομάδα η λύση του Μίλιτς, ο οποίος – πέραν του προπονητή - είναι ο τρίτος παίκτης του ερυθρόλευκου ρόστερ, που ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ! Οι άλλοι δύο είναι ο Μάρκο Μάριν και ο Σάσα Ζντιέλαρ.

Πηγή: sportdog.gr


Πηγή: http://ift.tt/2vA7e2L
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top