ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Δεν έχουν εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής και η θέση τους μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολη. Αν έρθει και η μεταγραφή που περιμένει ο κόουτς, τότε θα περάσουν την πόρτα της εξόδου.


Οι δύο έμπειροι παίκτες, παρά το γεγονός ότι έφτασαν την περσινή σεζόν με μεγάλες φιλοδοξίες και επιδιώξεις στο Λιμάνι, από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου περνάνε πολύ δύσκολα και μοιάζει αμφίβολο αυτή τη στιγμή το αν θα καταφέρουν να παραμείνουν στο ερυθρόλευκο ρόστερ μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Ο Ιρανός σέντερ φορ μοιάζει να κινδυνεύει λιγότερο για να «κοπεί» από τις επιλογές του Μπεσνίκ Χάσι για τη συνέχεια, αν και σίγουρα, ήρθε στον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο με πολύ μεγαλύτερες φιλοδοξίες από το να καταλαμβάνει απλά μια θέση στο ρόστερ. Όμως, οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται να βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ακόμα επιθετικού, έστω και για τον Αύγουστο και σίγουρα το μέλλον του 27χρονου στο Λιμάνι….. σκοτεινιάζει.

Κι αυτό γιατί ο πρώην επιθετικός του Πανιωνίου θέλει να παίζει για να μην χάσει τη θέση του στην εθνική ομάδα ενόψει του επερχόμενου Μουντιάλ, όμως δεν έχει εύκολο το γκολ και ο Χάσι είναι λογικό να προβληματίζεται.

Αν και έπαιξε βασικός, τόσο με τη Αλκμααρ όσο και με τη Λόκερεν, όχι μόνο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, αλλά από τη στιγμή που αποχώρησε, ο Ολυμπιακός έγινε πιο απειλητικός και επικίνδυνος. Κάτι που ο Κοσοβάρος τεχνικός – ουσιαστικά- «φωτογράφισε» στη δήλωσή του μετά το ματς με την Λόκερεν, λέγοντας πως «επιθετικά δεν πιέσαμε στο α’μισό όπως θα θέλαμε, με δύναμη και ταχύτητα, αλλά στην επανάληψη βελτιώσαμε την εικόνα μας σε αυτό το κομμάτι».

Προφανώς και αυτό ήταν ένα «μήνυμα» προς τον Ανσαριφάρντ, που δεν έχει βρει ακόμα τον καλό του εαυτό, κάτι που ισχύει και με τον Μαρτίνς, ο οποίος δεν έπαιξε ούτε λεπτό στο τελευταίο φιλικό επί βελγικού εδάφους.

Ο Πορτογάλος είχε αδιάφορη έως κακή απόδοση στο α’45λεπτο της αναμέτρησης με την Αλκμααρ και όταν αντικαταστάθηκε από τον Οφόε, ο Ολυμπιακός «λύθηκε», ξεμπλόκαρε και έφτασε γρήγορα-γρήγορα στο 2-0 (από 0-0).

Πλέον, πολλοί θεωρούν ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο της αποχώρησής του Μαρτίνς από την ομάδα, παρά το γεγονός ότι πέρυσι ήταν από τους σημαντικότερους παίκτες του Ολυμπιακού στα ντέρμπι του α’ γύρου...

Πηγή: sportdog.gr


Πηγή: http://ift.tt/2tkfHcQ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top