ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Κανενός είδους «καραντίνα» δεν υπάρχει αναφορικά με τα οκτώ συνολικά κρούσματα ελονοσίας, τα οποία έχει διαπιστώσει το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) έως και τις 18 Μαΐου. Ωστόσο, σύμφωνα με τις σχετικές εκθέσεις που έχουν δημοσιευθεί εδώ και δύο μήνες, υπάρχουν πολλές περιοχές, τις οποίες το ΚΕΕΛΠΝΟ χαρακτηρίζει ως «επηρεαζόμενες» και τελούν υπό «επιδημιολογική επιτήρηση».
Σχετικά με την ελονοσία στην Ελλάδα, τα τελευταία δημοσιευμένα πρακτικά από συνεδρίαση της «Ομάδας Εργασίας» του ΚΕΕΛΠΝΟ για τον καθορισμό των επηρεαζόμενων περιοχών από τα νοσήματα που μεταδίδονται με διαβιβαστές (όπως συμβαίνει με την ελονοσία που μεταδίδεται με τα κουνούπια) είναι από τις 12 Μαΐου.
Σε αυτή την έκθεση, το ΚΕΕΛΠΝΟ γνωστοποιεί ότι «με βάση τα κρούσματα ελονοσίας με ενδείξεις εγχώριας μετάδοσης που διαγνώστηκαν το 2017 (συνολικά δύο, μέχρι τις 12/05/2017), προστίθενται στις ήδη χαρακτηρισμένες ως επηρεαζόμενες περιοχές της Π.Ε. Ηλείας, οι παρακάτω οικισμοί:
Από τη Δημοτική Ενότητα Βουπρασίας, Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης:
Θανασουλαίικα
Μανωλάδα
Μεγάλο Πεύκο
Μπρίνια
Στην έκθεση που ακολουθεί (σελίδες 1-2), μπορείτε να δείτε ΟΛΕΣ τις «επηρεαζόμενες από ελονοσία περιοχές» στην Ελλάδα, για τις οποίες το ΚΕΕΛΠΝΟ βρίσκεται σε επιφυλακή και τις έχει υπό «επιδημιολογική επιτήρηση»:
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top