ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Λάρισα: Η απόφαση για το παιδί που βρέθηκε να περιφέρεται μόνο και αβοήθητο σε δρόμο!
Σε κοινωνική δομή εκτός Λάρισας έχει μεταφερθεί το αγοράκι, ηλικίας περίπου 2 ετών, που βρέθηκε στις αρχές του μήνα να περιφέρεται μόνο του στο Φρούριο Λάρισας, εγκαταλελειμμένο από τους γονείς του. Την ίδια στιγμή...
άφαντοι εξακολουθούν να παραμένουν οι γονείς του ή εκείνοι που το εγκατέλειψαν στο σημείο. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά το αγοράκι φιλοξενήθηκε για λίγες ώρες στην αστυνομική διεύθυνση Λάρισας και στη συνέχεια, με εισαγγελική εντολή, παραδόθηκε σε κοινωνική δομή του δήμου Λαρισαίων.

Πλέον, ο μικρός συνεχίζει τη ζωή του σε άλλη κοινωνική δομή της χώρας, η οποία για ευνόητους λόγους κρατείται μυστική, έχοντας πάντως την προοπτική να μεγαλώσει σε συνθήκες καλύτερες από αυτές που του επιφύλασσαν οι όποιοι γονείς του. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση των συνθηκών κάτω από τις οποίες εγκαταλείφτηκε το παιδί.

Ένα στοιχείο που δυσκολεύει τους αστυνομικούς στο να πιάσουν την άκρη του νήματος είναι το γεγονός πως ο μικρός ήταν περιοποιημένος εμφανισιακά, λεπτομέρεια που διευρύνει τα σενάρια που μπορεί να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Εγκαταλείφθηκε από κάποιον εσκεμμένα και γιατί;

Υπενθυμίζεται ότι το αγοράκι βρήκαν περαστικοί που αρχικά αναζήτησαν τους γονείς του και στη συνέχεια ενημέρωσαν την αστυνομία. Η αναζήτηση των γονιών του μικρού που λόγω ηλικίας δεν μιλάει και δεν μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες, συνεχίζεται.

Πηγή: onlarissa.grΠηγή: http://ift.tt/2v9E6SQ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top