ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Προκλητικά παιχνίδια των Τούρκων έξω από την κυπριακή ΑΟΖ - Σε «κόκκινο» συναγερμό οι Ένοπλες Δυνάμεις - Γαλλικές φρεγάτες στη Λευκωσία


Κυπριακή ΑΟΖ | Ειδήσεις: «Μπαρούτι» μυρίζει η ατμόσφαιρα στην περιοχή γύρω από την Κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ), καθώς οι στόλοι της Γαλλίας, των ΗΠΑ, του Ισραήλ, αλλά και της Ελλάδας βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή, εν όψει της γεώτρησης που ξεκινά μέσα στο Σαββατοκύριακο η γαλλική πετρελαϊκή εταιρεία Total μέσα στο Οικόπεδο 11.

Η Τουρκία, δυστυχώς, εμφανίζεται ολοένα και πιο προκλητική, μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις του Κραν Μοντανά στην Ελβετία για το Κυπριακό και το ενδεχόμενο πρόκλησης ενός «θερμού» επεισοδίου δεν θα πρέπει να θεωρείται σε καμία περίπτωση αμελητέο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στον λιμένα της Λάρνακας κατέπλευσαν το πρωί της Τετάρτης (12/07/2017) δύο φρεγάτες του γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίες μετέχουν στην ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ στον Λίβανο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο πολεμικά σκάφη αποσπάστηκαν για λόγους ασφαλείας στη Μεγαλόνησο, εν όψει της έναρξης των εργασιών από το πλωτό γεωτρύπαν «West Capella»


Πηγή: http://ift.tt/2vdwP0A
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top