ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Φοβερές σκηνές σήμερα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας...


Απογοήτευση και κατήφεια. Το κόμμα που έγινε το παράρτημα του Σόιμπλε στην Ελλάδα και ηχώ των ολιγαρχών της διαπλοκής βρίσκεται σε αδιέξοδο. Η Ελλάδα βγήκε στις αγορές, τα αφηγήματα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανατρέπονται, το ένα μετά το άλλο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται σε αδιέξοδο, έχοντας να αντιμετωπίσει και αντάρτικο εντός του κόμματος.

Το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο ανίκανος γόνος της πολιτικής οικογένειας των Μητσοτάκηδων πόνταραν στην αποτυχία της κυβέρνησης και δεν τους βγήκε. Οι καταστροφολόγοι διαψεύστηκαν και θα πιουν από εδώ και πέρα το πικρό ποτήρι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει σχεδόν καταρρεύσει, ενώ την ίδια στιγμή η κλίκα των εμμονικών αποτυχημένων που τον πλαισιώνει εισηγείται να συνεχίσει να ζητάει εκλογές και ειδικά δικαστήρια. Ψυχολογικό ράκος, όπως είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μπορεί και να τους ακούσει. Κάποιοι άλλοι εισηγούνται να συνεχίσει να πορεύεται παρέα με το λόμπι της δραχμής, με τους Λαφαζάνηδες και με τους Βαρουφάκηδες. Χέρι - χέρι, στον κατήφορο του κουτσομπολιού και της καταστροφολογίας, μέχρι να τους ξεράσει η ιστορία.


Πηγή: http://ift.tt/2tIDOlO
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top