ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Οι γονείς ενός 12χρονου μαύρου κοριτσιού, που γύρισε από σχολική εκδρομή με σοβαρά εγκαύματα από σχοινί γύρω από το λαιμό της, τώρα μηνύουν το σχολείο για 3 εκατομμύρια δολάρια.

Η Sandy Rougely, η μητέρα του κοριτσιού, ισχυρίζεται ότι η κόρη της δέχτηκε ρατσιστική επίθεση και ότι τρία λευκά αγόρια έδεσαν το σχοινί γύρω από το λαιμό της εσκεμμένα.

Αλλά οι συμμαθητές της υποστηρίζουν ότι ήταν ένα απλό ατύχημα, όταν το σχοινί της κούνιας τυλίχτηκε γύρω από το λαιμό της.

Τα παιδιά της τάξης έπαιζαν στη κούνια, όταν η 12χρονη σταμάτησε για να παρακολουθήσει, και ξαφνικά ένιωσε το σχοινί να τυλίγεται γύρω από το λαιμό της από πίσω της, ρίχνοντάς την στο έδαφος.

Το κορίτσι είναι μόλις ένα από τα τέσσερα μαύρα παιδιά στο ιδιωτικό σχολείο, που έχει δίδακτρα 7.000 δολαρίων ετησίως, ανέφερε ότι τα αγόρια κρατούσαν το σχοινί, αλλά έπεσε στο έδαφος όταν εκείνα το άφησαν.

“Γι” αυτό πιστεύω ότι έγινε επίτηδες. Νομίζω ότι κάποιος προσπάθησε να το τυλίξει γύρω από το λαιμό μου.”

Ρώτησε τα αγόρια αν το έκαναν εσκεμμένα, αλλά εκείνα αρνήθηκαν την ενέργεια.

Ο συνήγορος του σχολείου, ο David Deaconson, δήλωσε ότι το σχολείο “θα σταθεί στα γεγονότα” και ότι τα τραύματα του κοριτσιού είναι ένα “ατυχές περιστατικό”, και όχι αποτέλεσμα bullying.

“Όλοι γνωρίζουμε ότι ο καθένας μπορεί να υποστηρίξει οτιδήποτε σε μια μήνυση. Αυτό δε σημαίνει ότι ισχύει,” ισχυρίζεται ο δικηγόρος του σχολείου.

Η δίκη επιδιώκει περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημιώσεις, “όχι μόνο για την αποζημίωση του θύματος στη προκειμένη περίπτωση, αλλά για να αποτρέψει αυτό το είδος της σκανδαλώδους συμπεριφοράς να συμβεί στο μέλλον”.


Πηγή: http://ift.tt/2vJsxht
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top