ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Έναν πολύ σημαντικό...
σύμμαχο έχουν οι πρωταθλητές στις «μάχες» που ετοιμάζονται να δώσουν με τους Σέρβους. Τι «δείχνει» ότι οι Πειραιώτες θα περάσουν στην επόμενη φάση;

Την 8η επιτυχία σε 12 προκριματικούς αγώνες θα επιδιώξει να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Παρτίζαν.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν δημιουργήσει θετική παράδοση στην ιστορία τους στα νοκ άουτ ματς του καλοκαιρού, αν και σίγουρα, πιο ισχυρές στη μνήμη μένουν οι περιπτώσεις αποκλεισμού, καθώς αφήνουν σχεδόν πάντοτε πολύ βαθιές πληγές...

Πάντως, οι Πειραιώτες δεν μπορούν πλέον, να χαρακτηριστούν "άπειροι" από διαδικασίες προκριματικών, καθώς μόλις πέρυσι συμμετείχαν σε τέσσερις αναμετρήσεις (με Χάποελ Μπερ Σεβά και Αρούκα) έως ότου να καταφέρουν, τελικά, να μπουν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Μάλιστα, η πρόκριση επί της πορτογαλικής ομάδας ήταν συνολικά η 7η που πανηγύρισε σε προκριματική φάση στην ιστορία του ο Ολυμπιακός, ενώ μέχρι τώρα έχει αποτύχει μόλις τέσσερις φορές.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν πανηγυρίσει μέχρι στιγμής την πρόκριση κόντρα σε: Σλάβια Σόφιας (1995, Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, με 2 νίκες), Μοζίρ (1997, Τσάμπιονς Λιγκ, με μία νίκη-μια ισοπαλία), Ανόρθωση (1998, Τσάμπιονς Λιγκ, με 2 νίκες), Σλόβαν Μπρατισλάβας και Σερίφ Τίρασπολ (2009, Τσάμπιονς Λιγκ, με συνολικά 4 νίκες), Μπέσα Καβάγε (2010, Γιουρόπα Λιγκ, με 2 νίκες), Αρούκα (2016, Γιουρόπα Λιγκ, με 2 νίκες, η δεύτερη στην παράταση).

Ωστόσο, έχουν γνωρίσει και τέσσερις πικρούς αποκλεισμούς. Από τις Μίλαν (1959, Πρωταθλητριών, με μια ισοπαλία και μια ήττα), Ανόρθωση (2008, Τσάμπιονς Λιγκ, με μία ήττα-μία νίκη), Μακάμπι Τελ Αβίβ (2010, Γιουρόπα Λιγκ, με μία νίκη-μία ήττα) και Χάποελ Μπερ Σεβά (2016, Τσάμπιονς Λιγκ, με μια ισοπαλία-μια ήττα).

Όπως και να 'χει, μοναδικός στόχος των Πειραιωτών είναι να κάνουν το ...σκορ 9-4 μέχρι το τέλος του καλοκαιρού και με δύο προκρίσεις να μπουν στους "χρυσοφόρους" ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έπειτα από ...διάλειμμα ενός έτους.

Πηγή: sportdog.gr


Πηγή: http://ift.tt/2vV9Ffy
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top