ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σύμφωνα με το...

newsone.gr, σας αρέσει να τρέχετε το πρωί δίπλα από την παραλία; Όπως φαίνεται, αυτό αρέσει και στον άντρα που θα δείτε παρακάτω, ο οποίος φαίνεται να απολαμβάνει την μέρα δίπλα στο κύμα.

Το τρέξιμο στην άμμο είναι μία πολύ καλή άσκηση. Κάθε φορά που κάνεις ένα βήμα, η άμμος γλιστράει κάτω από τα πόδια σου και έτσι οι μυς πιέζονται περισσότερο.

Βλέποντας όμως το βίντεο, φαίνεται πως ο άντρας αυτός πρέπει να είχε ξυπνήσει πολύ στραβά, γιατί χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος αποφάσισε να κλωτσήσει ένα σκυλί που δεν ασχολήθηκε καν μαζί του και απλά απολάμβανε την μέρα.


Τότε είναι που τα πράγματα αρχίζουν και παίρνουν εντελώς άλλη τροπή. Το σκυλί, μπερδεμένο από την συμπεριφορά του άντρα, φεύγει από κοντά του. Τότε όμως ο άντρας περδικλώνεται επειδή έχασε το βήμα του και έπεσε με την πλάτη.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι φίλοι του σκυλιού έχουν πάρει επιθετική στάση και αποφασίζουν να του επιτεθούν.

Τώρα άλλαξαν οι ρόλοι και ο άντρας αρχίζει να τρέχει για την ζωή του. Η αγέλη των σκύλων μεγαλώνει και όλο και περισσότερα σκυλιά αρχίζουν να τον κυνηγούν.

Χωρίς να μπορεί να ξεφύγει, ο άντρας τελικά μπαίνει μέσα στην θάλασσα για να σωθεί ενώ τα σκυλιά δεν τον αφήνουν να βγει έξω.

Το κάρμα δεν συγχωρεί. Επειδή λατρεύουμε τα σκυλιά, χαιρόμαστε που αυτός ο τύπος πήρε αυτό που του άξιζε.

Δείτε το βίντεο και πείτε μας την άποψή σας:
Πηγή: http://ift.tt/2gUvrO7
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top