ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Άρχισαν για τα καλά οι…
μουρμούρες στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ για τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και γι΄ αυτό ευθύνεται κυρίως ο Σέρβος προπονητής.

Αυτό που λέει και ξαναλέει ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς από την ημέρα που συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ μέχρι και σήμερα, είναι πως θέλει οι ποδοσφαιριστές του να νιώθουν… άνετα. Έλα όμως που τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν αρκετές… μουρμούρες και εντός των αποδυτηρίων εκτός από αυτές των οπαδών!

Όχι βέβαια γιατί ο Σέρβος προπονητής είναι σκληρός ή αυταρχικός στη συμπεριφορά του, αλλά γιατί δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει το αίσθημα της δικαιοσύνης με τις επιλογές του!

Υπάρχουν για παράδειγμα ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει έως τώρα καμία ευκαιρία παρότι ο ΠΑΟΚ έχει δώσει πέντε φιλικά, όπως είναι οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Δημήτρης Λημνιός ή έχουν πάρει ελάχιστες όπως είναι ο Στέλιος Μαλεζάς.

Ακόμα, πολλές είναι οι επιλογές του Στανόγεβιτς που δεν έχουν… ποδοσφαιρική εξήγηση, όπως η επιλογή του να συμπεριλάβει στην αποστολή για το φιλικό με την Ανόρθωση τον Νίκο Μελίσσα και όχι τον Μάριο Σιαμπάνη που… έβγαλε μάτια στην Ολλανδία και η επιλογή του να δώσει την Παρασκευή χρόνο συμμετοχής στον Αμρ Ουάρντα και όχι στους Στέφανο Αθανασιάδη και Ευθύμη Κουλούρη, παρά το ότι ο Αιγύπτιος ξεκίνησε προπονήσεις στη δεύτερη εβδομάδα παραμονής του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και υπέπεσε σε σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα το προηγούμενο διάστημα!

Ακόμα, άσχημη εντύπωση έχει προκαλέσει η όλη ιστορία με τον Μάριν Λέοβατς που σύμφωνα με ρεπορτάζ ύψωσε… αντάρτικο όταν την περασμένη Πέμπτη κατάλαβε πως ο Στανόγεβιτς θα έβαζε βασικό κόντρα στην Ανόρθωση τον Ντοριάν Λεβέκ και όχι τον ίδιο, με πολλοί να είναι οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά που έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται για το αν η πειθαρχία εντός της ομάδας είναι στα επιθυμητά επίπεδα!

Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως ο Σέρβος προπονητής θα έχει… μεγαλύτερα προβλήματα εάν ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ολιμπίκ Ντόνετσκ!

Στην άλλη περίπτωση, δηλαδή εάν ο ΠΑΟΚ δεν συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στους Ουκρανούς, ειδικά εάν ικανοποιήσει με το ποδόσφαιρο που θα παίξει, ο Στανόγεβιτς θα βγει… ενισχυμένος και θα έχει δικαιωθεί σε πρώτη φάση για τις επιλογές του, κερδίζοντας τη δυνατότητα να προετοιμάσει κάτω από ήρεμες συνθήκες τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Europa League!

Πηγή: sportdog.gr


Πηγή: http://ift.tt/2uPlGXa
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top