ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Όλες οι παρουσιάστριες πλέον στην ελληνική τηλεόραση, έχουν πολύ ωραία σώματα. Τουλάχιστον προσπαθούν να έχουν. Λίγη διατροφή, λίγη άσκηση, λίγη βοήθεια απο τους στιλίστες και εμφανίζονται στην οθόνη μας υπέρλαμπρες προκαλώντας τον θαυμασμό και -ορισμένες φορές- τη ζήλεια των τηλεθεατριών. Υπάρχει όμως μία, που τις νικάει όλες. Και ακούει στο όνομα Φαίη Σκορδά.


Η Φαίη είναι το είδος αυτής της γυναίκας που αγαπάμε να μισούμε, καθώς είναι λεπτή, ψηλή, με δίμετρα πόδια και έχει αναλογίες αναλογίες παρόμοιες με αυτές των μοντέλων της Victoria’ s Secret. Η Φαίη θες λόγω DNA, θες λόγω διατροφής (αν και όσες φορές που την έχουμε δει στην κουζίνα της Αργυρώς δεν είναι καθόλου μίζερη με το φαγητό της) καταφέρνει ακόμα και μετά από δύο παιδιά, όχι μόνο να διατηρεί τις άψογες αναλογίες της αλλά και να τις βελτιώνει αφού κάθε χρόνο τη βλέπουμε πιο fit από την προηγούμενη.



Και αυτή η φωτογραφία έρχεται να επισφραγγίσει τη θεωρία μας αφού η παρουσιάστρια του πρωινού προγράμματος του Αντ1 πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία φοράει λευκό ολόσωμο μαγιό -ένα από τα πιο δύσκολα μαγιό να σου ταιριάζει κατά την ταπεινή μας άποψη- και μείναμε με το στόμα ανοιχτό με το σώμα της. Εσείς τι λέτε; Δίκιο δεν έχουμε;



athensmagazine.gr


Πηγή: http://ift.tt/2v0H6B8
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top