ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Δείτε το στιγμιότυπο από την κάμερα του εμπλεκόμενου σε δρόμο της Μεγάλης Βρετανίας


Τα νεύρα ποτέ μα ποτέ δεν είναι καλός σύμμαχος στον δρόμο. Μπορεί μία έκρηξη να προσφέρει μία προσωρινή εκτόνωση αλλά τις περισσότερες φορές οδηγούν σε στιγμιαία λάθη, τα οποία μπορεί να αποβούν μοιραία.

Τα νεύρα ενός άνδρα με μηχανή στο Έσεξ, μετά από ένα απότομο προσπέρασμα που του έκαναν, θα του κόστιζαν έναν σοβαρό τραυματισμό αλλά και μπλεξίματα με το νόμο.

Ο  43χρονος Τέρι Χάμοντ οδηγούσε σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης έξω από το Έσεξ στη Μεγάλη Βρετανία με τη μηχανή του. Τη διαδρομή του κατέγραφε με την κάμερα Go Pro που είχε τοποθετημένη στο κράνος του. Ξαφνικά από τη δεξιά του πλευρά ένα φορτηγάκι τον προσπέρασε γρήγορα και επικίνδυνα με αποτέλεσμα να εξοργιστεί. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο μοτοσικλετιστής πλευρίζει το φορτηγό σε άλλο σημείο του δρόμου και φαίνεται να λέει στον οδηγό… ακριβώς ό,τι σκεφτόταν.

Το συγκλονιστικό ωστόσο είναι πως καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμάχης οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να προκαλέσει σφοδρή σύγκρουση με άλλο όχημα, το οποίο -όπως ήταν επόμενο- έπεσε πάνω του. Ο οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, ενώ μόλις βγήκε από αυτό του ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση και του αφαιρέθηκε η άδεια και το δίπλωμα οδήγησης για τρεις μήνες.


newsbeast.gr


Πηγή: http://ift.tt/2u8eSnj
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top