ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Μία νεαρή μητέρα, που τραυματίστηκε στον καρπό ενώ έκανε σεξ με τον σύντροφό της, πέθανε επειδή προσβλήθηκε από μία σπάνια μόλυνση, που «τρώει» τη
σάρκα. 

Η 24χρονη Katie Widdowson εκτιμάται πως υπέφερε από έναν ελαφρύ τραυματισμό καθώς ήταν δεμένη κατά τη διάρκεια s#x game που έκανε με τη θέλησή της, με τον σύντροφό της Dean Smith.

Το απόγευμα εκείνης της ημέρας, η 24χρονη ένιωσε οξύ πόνο στον καρπό της και μετέβη στο τοπικό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της είπαν ότι στραμπούληξε τον καρπό και της έδωσαν εξιτήριο, συμβουλεύοντάς την να λάβει μερικά παυσίπονα. Την επόμενη ημέρα, όμως, η Katie εμφάνισε φουσκάλες, πληγές και μαύρες κηλίδες στο δέρμα της, που εξαπλώθηκαν στο χέρι της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί πια να το κουνήσει.

Η γυναίκα υπέστη καρδιακή προσβολή μέσα στο ασθενοφόρο, που την μετέφερε στο νοσοκομείο Heartlands στο Μπέρμιγχαμ και εξέπνευσε.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, προσβλήθηκε από νεκρωτική απονευρωσίτιδα, που εξαπλώθηκε ταχύτητα και προκάλεσε επιπλοκές όπως σήψη, οργανική ανεπάρκεια και τελικά προκάλεσε τον θάνατό της.


Πηγή: http://ift.tt/2tuyIpa
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top