ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Μικρός Μπεν Νίνταμ: Νέα στοιχεία στην πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης – Το ξέσπασμα της μάνας του!
Ανθρώπινο αίμα βρέθηκε σε ένα αυτοκινητάκι και ένα σανδάλι που πιστεύεται πως ανήκαν στον μικρό Μπεν Νίνταμ, που εξαφανίστηκε στην Κω, πριν από 26 χρόνια. 
Αυτό αναφέρει η Daily Mail που στο άρθρο της επισημαίνει πως η μητέρα του μικρού Μπεν, Κάρι Νίνταμ, δήλωσε πως η συγκεκριμένη ανακάλυψη είναι απόδειξη συγκάλυψης της εξαφάνισης του γιου της. 

 
Πιστεύει πως ο γιος της σκοτώθηκε και κάποιος μετακίνησε το άψυχο σώμα του πριν ξεκινήσουν οι έρευνες στην Κω πέρυσι από τη βρετανική αστυνομία.
Η αστυνομία ολοκλήρωσε την έρευνα στο νησί τον περασμένο Οκτώβριο, υποστηρίζοντας πως ο Μπεν έχασε τη ζωή του από ατύχημα με εκσκαφέα, στις 24 Ιουλίου 1991. Παρά τις έρευνες το σώμα του δεν βρέθηκε. «Αυτό επιβεβαιώνει όλα όσα υποψιάζεται η αστυνομία. 
Το καθιστά λίγο πιο πραγματικό. Πιστεύουμε ότι πιστεύουν», λέει στην Daily Mirror η Κάρι Νίνταμ. «Δείχνει περισσότερη συνωμοσία επειδή δεν βρήκαν το σώμα του Μπεν. 
Αυτό αποδεικνύει αδιαμφισβήτητα πως μετακινήθηκε και θάφτηκε», πρόσθεσε. «Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Όλα είναι μια ολοκληρωτική συγκάλυψη», τονίζει.
Η καθηγήτρια Λόρνα Ντέισον συνεργάζεται με την αστυνομία του South Yorkshire για την υπόθεση. «Αυτά τα ευρήματα θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν τη θεωρία της αστυνομίας πως υπήρξε ατύχημα και το σώμα μετακινήθηκε. Ψάξαμε για κάτι ασυνήθιστο. Ψάχνουμε για μια αλλαγή στο χημικό δακτυλικό αποτύπωμα που μπορεί να μείνει για πολλά πολλά χρόνια. Πίσω από την αγροικία, όπου ο Μπεν έπαιξε για τελευταία φορά, βρήκαμε είκοσι έως 30 ενώσεις, κάτι που είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο ως ανθρώπινο προφίλ», αναφέρει στην εφημερίδα.
Πως θα ήταν σήμερα ο μικρός Μπεν
Μέχρι τώρα κυκλοφορούσαν κάποια σκίτσα του, που έδειχναν -στο περίπου- πώς θα μπορούσε να είναι ο Μπεν σήμερα. Τώρα όμως οι επιστήμονες προχωρούν ένα βήμα παραπάνω. Με μία νέα μέθοδο, κάνουν μια καινούρια απεικόνιση εξαφανισμένων παιδιών, η οποία μοιάζει να είναι πολύ ακριβής. Τουλάχιστον πολύ πιο ακριβής από εκείνη που χρησιμοποιούσαν οι αρχές μέχρι σήμερα.
Click4More: Μικρός Μπεν Νίνταμ: Σε εξέλιξη το θρίλερ – Δεν κλείνει ο φάκελος της εξαφάνισης!
Πάρτε μια γεύση από το τεστ που έκαναν οι επιστήμονες. Πήραν αληθινές φωτογραφίες παιδιών που μεγάλωσαν και στη συνέχεια τις σύγκριναν με το δικό τους σκίτσο που έφτιαξαν με το νέο αυτό πρόγραμμα. Όπως θα διαπιστώσετε, το σκίτσο που έφτιαξαν είναι πολύ κοντά -σχεδόν ίδιο σε κάποιες περιπτώσεις- με τις αληθινές φωτογραφίες των παιδιών!
Οι εικόνες με το μαύρο πλαίσιο είναι αυτές που δημιούργησαν οι επιστήμονες ενώ στις διπλανές, βλέπετε τις αληθινές φωτογραφίες των ανθρώπων:
Επόμενο βήμα, ήταν να κάνουν μια νέα επεικόνιση για παιδιά που έχουν εξαφανιστεί εδώ και χρόνια, όπως η μικρή Μαντλίν αλλά και ο Μπεν Νίνταμ.
Έτσι είναι σήμερα ο Μπεν Νίνταμ
Όταν αποφάσισαν να φτιάξουν με τη νέα αυτή μέθοδο, το πώς μπορεί να είναι σήμερα ο Μπεν Νίνταμ, το αποτέλεσμα τους εξέπληξε! Κι αυτό γιατί, οι εικόνες που τους «έδωσε» το νέο αυτό πρόγραμμα, ήταν εντελώς διαφορετικές από αυτές που κυκλοφορούσαν μέχρι σήμερα.
Η νέα απεικόνιση για τον Μπεν ΝίνταμΗ νέα απεικόνιση για τον Μπεν Νίνταμ
Θυμηθείτε τώρα, πώς ήταν οι παλιές εικόνες που είχαν φτιάξει οι αρχές, για το πώς μπορεί να μοιάζει ο Μπεν, με το πέρασμα του χρόνου:
 Παλαιότερη απεικόνιση για τον ΜπενΠαλαιότερη απεικόνιση για τον Μπεν
Το γεγονός ότι τα παλιά σκίτσα του Μπεν είναι τόσο διαφορετικά από τα παλιά «δείχνει ότι η υπάρχουσα τεχνολογία δεν είναι όπως θα έπρεπε» σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι οποίοι ελπίζουν ότι το λογισμικό τους θα μπορέσει να βοηθήσει περιπτώσεις αγνοουμένων.
Για την ακρίβεια, η επιστημονική ομάδα, έχει αναλάβει να κάνει τώρα την απεικόνιση της μικρής Μαντλίν, με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει την οικογένειά της που την αναζητά τόσα χρόνια…Το κοριτσάκι εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007 όταν ήταν τεσσάρων ετών ενώ η οικοιγένεια έκανε διακοπές στην Πορτογαλία.


Πηγή: http://ift.tt/2tTO1a5
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top