ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Είναι πραγματικά τρομακτικό να βλέπεις τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι καταχράζονται την αγάπη των κατοικίδιων.
Ο Dion και η Danielle το διαπίστωσαν, όταν είδαν με τα μάτια τους έναν άνθρωπο να πετάει έναν σκύλο από το φορτηγό του και να τον αφήνει χωρίς να κοιτάξει πίσω. Ο τραυματικός χαρακτήρας του περιστατικού, τους ανάγκασε να επιστρέψουν στο σημείο λίγο αργότερα για να βρουν το σκυλί.

Ενώ γνώριζαν ότι ο σκύλος ήταν ακόμα στην περιοχή, χρειάστηκαν λίγες μέρες για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του και να τον πάρουν. Ο σκύλος ήταν απίστευτα πιστός στο προηγούμενο αφεντικό του, ακόμα και αφού τον εγκατέλειψε. Περίμενε εκεί, στην συγκεκριμένη θέση που τον είχε αφήσει κάθε βράδυ, με την ελπίδα ότι το φορτηγό θα γυρίσει πίσω να τον πάρει.

96109-1-004

Τελικά, κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του και να πάρουν το σκυλί στο αυτοκίνητό τους. Σε μια συγκινητική ανάρτησή της στο Facebook, η Danielle περιγράφει τόσο την πίστη όσο και τον πόνο που αντιμετώπιζε ο σκύλος επειδή εγκαταλείφθηκε στην άγρια φύση. Η Danielle απευθύνεται στον προηγούμενο ιδιοκτήτη, ενημερώνοντάς τον ότι «το σκυλί τον κυνηγούσε αφού τον άφησε και έτρεχε γρήγορα με τα μικρά του πόδια, μέχρι να καταρρεύσει στην άκρη του δρόμου». Παρά το ότι φοβόταν και μόνο του, ο σκύλος είχε την ελπίδα ότι ο ιδιοκτήτης του θα επιστρέψει για να το πάρει».

96109-0-004

Ο σκύλος πλέον διαμένει στο σπίτι τους, χαρούμενος και απολαμβάνοντας τη ζωή με τους νέους του ιδιοκτήτες. Δυστυχώς, μπορούν να τον κρατήσουν μόνο μέχρι να βρει ένα πιο σταθερό σπίτι, αλλά η Danielle σημειώνει ότι τα πηγαίνει καλά με τα παιδιά και είναι καλός στο σπίτι. Τελικά, τελειώνει τη δημοσίευσή της στο Facebook σημειώνοντας ότι το κάρμα θα επιστρέψει σε εκείνον μια μέρα – «εσύ θα απαντήσεις σε αυτό που έκανες μια μέρα».


Ενώ δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν ο άνθρωπος αυτός βρεθεί ποτέ, ένα πράγμα είναι σίγουρο – το αξιολάτρευτο κουτάβι είναι πολύ πιο ευτυχισμένο και πολύ πιο αγαπημένο στο νέο του σπίτι!


Πηγή: http://ift.tt/2tSnGN6
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top