ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η απόφαση έχει παρθεί στο λιμάνι και οι εξελίξεις είναι προ των πυλών. Ποιο παίκτες θα έρθουν και τι θα γίνει με τον Κούτρη με την άφιξη του Μίλιτς; Ολο το ρεπορτάζ.



Το deal με τον Χρβόγιε Μίλιτς οριστικοποιήθηκε με τη χτεσινή, λακωνική όπως πάντα, ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τους "ερυθρόλευκους" να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και σε αυτή την περίπτωση.

Οι πρωταθλητές πλήρωσαν 1,5 εκ.ευρώ για τον Κροάτη μπακ, παρότι δεν είναι 100% ξεκάθαρο το καθεστώς ιδιοκτησίας του παίκτη...

Όπως και να `χει, το γεγονός της απόκτησης του Μίλιτς, δεν σημαίνει πως μπαίνει σε δεύτερο πλάνο ο Λεονάρντο Κούτρης, καθώς στου Ρέντη θεωρούν πως έχουν χρυσωρυχείο στα χέρια τους και δεν πρόκειται να του κόψουν τη φόρα.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Κούτρης λογίζεται ως βασική λύση για τα αριστερά, με τον Μίλιτς σε πρώτη φάση να αποτελεί back up του νεαρού, χωρίς μάλιστα να "εγείρει" αξιώσεις" για να παίζει βασικός, όπως και να `χει.

Ταυτόχρονα, με την απόκτηση του Μίλιτς μπήκε (ανω) τελεία στις μεταγραφές του Ολυμπιακού, καθώς τώρα ασχολούνται όλοι με την Παρτιζάν.

Τι μέλλει γενέσθαι στις μεταγραφές;

Εφόσον ο Ολυμπιακός αποκλείσει τους Σέρβους δεν αποκλείεται να γίνουν άλλες τρεις κινήσεις! Αυτή είναι η επιθυμία του Μπέσνικ Χάσι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης... δεν χαλάει χατήρια!

Η μία είναι ο "κλεισμένος" Γκιγιόμ Ζιλέ, ενώ θα αποκτηθεί ένας σέντερ φορ... βαρβάτος αλλά κι άλλος ένας παίκτης για το κέντρο της άμυνας.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σιγά-σιγά στον Ολυμπιακό φορτσάρουν όσον αφορά στις αποχωρήσεις...

Πηγή: sportdog.gr


Πηγή: http://ift.tt/2gWEdLt
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top