ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Πέντε ημέρες πέρασαν αφότου έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως ο 39χρονος Δημήτρης Μόσχος...

Η θλιβερή είδηση προκάλεσε μεγάλη θλίψη και πένθος στην κοινωνία του Αγρινίου και ειδικότερα στο χωριό της Λεπενούς όπου ζούσε ο άτυχος νέος και οικογενειάρχης ,πατέρας τριών μικρών παιδιών, αγαπητός και φημιζόμενος για την εργατικότητα του

Για τα αίτια του θανάτου παραγγέλθηκε και ενεργήθηκε η προβλεπόμενη νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας, από την οποία προέκυψε ως βασικό συμπέρασμα πως ο θάνατος επήλθε από παθολογικά αίτια. Ωστόσο έχουν παραγγελθεί περαιτέρω εξετάσεις και η προανάκριση παραμένει σε εξέλιξη.

Το γεγονός ωστόσο πως την περασμένη ημέρα (Σάββατο) του θανάτου που επήλθε Κυριακή ,ο 39χρονος εισήχθη στο Νοσοκομείο Αγρινίου από όπου αποχώρησε το πρωί της Κυριακής προκάλεσε ερωτηματικά για το πώς εξελίχθησαν τα πράγματα και δεν απετράπη το μοιραίο.

Καθώς όμως διακινήθηκαν διάφορα σενάρια ωθεί τους οικείους του στην επιθυμία να ξεκαθαρίσουν τα γεγονότα σε πρώτη φάση και να αναμένουν τη συνέχεια των εξετάσεων.

Μιλώντας λοιπόν στο agrinionews.gr ο Γιώργος Μόσχος ,αδελφός του εκλιπόντος, διηγείται πως ο άτυχος Δημήτρης, νοιώθωντας αδιαθεσία με έντονα συμπτώματα, εισήχθη στο Νοσοκομείο το Σάββατο όπου υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων για τις οποίες ενημερώθηκε πως είναι καλές και του προτάθηκε αυθημερόν να αποχωρήσει. «Εμείς όμως δεν υπογράψαμε να φύγουμε αλλά παραμείναμε με δική μας πρωτοβουλία ως το πρωί της Κυριακής, ημέρα που ο αδερφός μου υποβλήθηκε σε κάποιες επιπλέον εξετάσεις, κυρίως αιματολογικές. Μας είπαν ότι όλες είναι καθαρές-αρνητικές και να φύγουμε», αναφέρει ο Γ.Μόσχος.

Στο Δημήτρη Μόσχο δόθηκε ενέσιμη φαρμακευτική αγωγή για να την ακολουθήσει στην οικία του, όπως και έπραξε. Ωστόσο στις 17:00 περίπου το απόγευμα ένοιωσε με μεγαλύτερη ένταση τα συμπτώματα που τον οδήγησαν την περασμένη μέρα στο Νοσοκομείο. Η εξέλιξη αυτή ήταν η μοιραία. Παρά την άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και την εσπευσμένη μεταφορά του στο Νοσοκομείο εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Έτσι περιγράφει ο αδερφός του το ιστορικό εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες στο ΕΚΑΒ για την άμεση κινητοποιήση. Η καταγραφή αυτή σε γενικές γραμμές αποσκοπεί στο να βάλλει σε πρώτη φάση στην ορθή τους διάσταση τα γεγονότα . Η οικογένεια ωστόσο είναι αποφασισμένη να κινηθεί για την απόλυτη διευκρίνιση των αιτίων του θανάτου και να ξεκαθαριστεί αν έγιναν όλα όσα έπρεπε για να αποφευχθεί το μοιραίο.


Πηγή: http://ift.tt/2uix8cx
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top