ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

1


Στο φως της δημοσιότητας έρχεται το πρωτοφανές μίσος της Γερμανίδας καγκελαρίου εναντίον της Ελλάδας και του ελληνικού λαού.



Βέβαια δεν περιμέναμε από την κ. Μέρκελ, μετά από την βάρβαρη πολιτική που ακολουθεί εναντίον της Ελλάδος να μας αγαπάει κιόλας, αλλά επιβεβαιώνεται το μίσος της και το «αρρωστημένο» της μυαλό……..
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ απογευματινής εφημερίδας, η Γερμανίδα καγκελάριος πριν δυο χρόνια, κατά τη διάρκεια φιλικού γεύματος, δεν δίστασε να φανερώσει μπροστά σε άλλους ηγέτες, όπως ο τότε πρόεδρος της Γαλλίας και ο τότε πρωθυπουργός του Κατάρ, το βαθύτατο μίσος της για τους Έλληνες, αλλά και την αυταρχική νοοτροπία της.
Σε εκείνο το γεύμα, μεταξύ τυρού, αχλαδίου και καλού κρασιού, η κυρία Άνγκελα Μέρκελ ξεδίπλωσε όλο το μίσος της για τον ελληνικό λαό, λέγοντας:
«Τους Έλληνες πρέπει να τους αρπάζεις από τα μαλλιά, να τους βουτάς το κεφάλι στο νερό και λίγο πριν σκάσουν, να τους αφήνεις να πάρουν μια ανάσα. Και μετά ξανά το κεφάλι μέσα μέχρι να καταλάβουν».


Αυτό ακριβώς γίνεται πέντε χρόνια τώρα. Είναι η συνταγή των μνημονίων… Ο «βιασμός» των Ελλήνων, δυστυχώς με την ανοχή, που δεν διαφέρει καθόλου από τη συνενοχή, της κυβέρνησης Σαμαρά. Βγάζει τα απωθημένα της για την ηρωική αντίσταση της Ελλάδας το ’40 και μετά.
Δίνει με το σταγονόμετρο μικρές ανάσες, και μόλις πας να σταθείς όρθιος, ξανά στο νερό, μέχρι να πεις «παραδίνομαι»…
Τι έχουν να πουν άραγε τώρα ορισμένα στελέχη των τελευταίων κυβερνήσεων που ενοχλούνταν και συνεχίζουν να ενοχλούνται όταν παρομοιάζεται η Γερμανίδα καγκελάριος με τον Χίτλερ, θεωρώντας ότι αδικείται η κ. Μέρκελ;
Κι ας είναι ολοφάνερο το μίσος της για την Ελλάδα και το λαό της, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Παρόν»…
‌‌


Πηγή: http://ift.tt/2gWHjik
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top