ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η νυν γυναίκα του Μαυρίδη «καρφώνει» την Παπαρίζου
Σάλος έχει ξέσπασει τα τελευταία εικοσιτετράωρα με τις δηλώσεις του Τόνυ Μαυρίδη σε πρόσφατη συνέντευξη του σχετικά με το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπιζε η Έλενα Παπαρίζου. 

Μάλιστα για κάποιους ο γνωστός παραγωγός μετά τον χαμό που προκλήθηκε προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, και προχώρησε σε νέες δηλώσεις λέγοντας ότι κάτι παρερμηνεύτηκε από τα λεγόμενα του. Ωστόσο αυτό που γνωρίζω εγώ είναι πως ο Μαυρίδης δεν έκανε τυχαία αυτές τις δηλώσεις. 
Είχαν προηγηθεί σε δικαστικές αίθουσες πολύ πιο σκληρές τοποθετήσεις της τραγουδίστριας που έθιγαν την τιμή αλλά και την επαγγελματική υπόσταση του συνθέτη.
Τώρα η Ευαγγελία Καραμπατζάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook για πρώτη φορά παίρνει θέση για το όλο περιστατικό και γράφει:
«Όταν μπεις στην ψυχή κάποιου, θα πρέπει να βγάλεις τα παπούτσια σου και να περπατήσεις στα δάχτυλα των ποδιών σου.Δυστυχώς κάποιοι δεν βγάζουν τα παπούτσια τους
Ας κριθούμε λοιπόν από τον Θεό γιατί εδώ και να θες δεν βρίσκεις άκρη…. Ας πάρουμε τουλάχιστον μια καλύτερη θέση εκεί….Εκεί πιστεύετε θα υπάρχουν συστήματα και κλίκες ;;;; δεν νομίζω… Εκεί θα μιλήσει η αληθινή ψυχή …..»

freegossip.gr


Πηγή: http://ift.tt/2tc54ZO
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top