ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σε μία εποχή που το μεγαλύτερο μέρος των ειδήσεων και των συζητήσεων στα κοινωνικά δίκτυα, αφορούν την θλιβερή παγκόσμια οικονομικόκοινωνικόπολιτική κατάσταση,
υπάρχουν εκείνες οι ιστορίες που τις διαβάζεις και γεμίζεις αισιοδοξία. Ιστορίες ανθρώπων που δίνουν αγώνα για την ζωή τους και καταφέρνουν να κερδίζουν.

Ιστορίες, όπως του Βαγγέλη Ασπρόμουγγου, ενός νικητή του καρκίνου, που αποτελούν τρανταχτό παράδειγμα πως η ζωή είναι το πιο σημαντικό δώρο που μας χαρίστηκε, ενώ η υγεία μας είναι τελικά, αν και κλισέ, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία από όλα.
O Βαγγέλης το 2012, μετά από μία επιτυχή συμμετοχή σε κλασικό μαραθώνιο, αποφάσισε να ασχοληθεί με το τρίαθλο. Άρχισε να μαθαίνει κολύμπι και να προπονείται.

Λίγο καιρό αργότερα, τον Μάιο του 2013, διεγνώσθη με καρκίνο του όρχεως και των λεμφάδένων. Όμως δεν το έβαλε κάτω και μετά από τις πρώτες χημειοθεραπείες συνέχισε να προπονείται κανονικά και προσπάθησε να ξαναπιάσει την ζωή του από την αρχή.

Δυστυχώς η περιπέτεια του Βαγγέλη δεν σταμάτησε εκεί.
Το 2015 και το 2016, ο Βαγγέλης είχε δυο σοβαρές υποτροπές που οδήγησαν σε σειρά εξουθενωτικών θεραπειών και χειρουργείων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με τον Βαγγέλη να φτάνει να ζυγίζει μόλις 66 κιλά και να είναι αρκετά ταλαιπωρημένος σωματικά.

Κάπως έτσι φτάνουμε στο 2017, χρονιά σταθμό για τον Βαγγέλη: «Τρία χρόνια προπονήσεις, τρία χρόνια νοσοκομεία , φουλ χημειοθεραπείες , αλλά πάντα αυτό σκεφτόμουν. Τον πρώτο μου αγώνα Τρίαθλο. Τίποτα άλλο. Θα γινόμουν καλά και θα έτρεχα . Σήμερα στην Λίμνη Δόξας τερμάτισα!!!»
Με την παραπάνω χαρακτηριστική ανάρτηση, στο προσωπικό του λογαριασμό, στο Facebook ο Βαγγέλης Ασπρόμουγος, δείχνει πώς αν πραγματικά έχεις αγάπη για τη ζωή και ψυχικό σθένος μπορείς να τα καταφέρεις.

O Bαγγέλης δεν έκανε πίσω στιγμή, συνέχισε τον προσωπικό του αγώνα ενάντια στον καρκίνο και, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, χαριτολογώντας, κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει στη Δανάη Μωραϊτη, ψυχή της Transition Sports 3, πως ο πρώτος του αγώνας του, μόλις αναρρώσει, θα είναι με την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Εμείς του ευχόμαστε η περιπέτεια με την υγεία του από εδώ και πέρα να αποτελεί μια μακρινή ανάμνηση και να συνεχίσει τη ζωή του γεμάτος αισιοδοξία και χαμόγελο.


Πηγή: http://ift.tt/2uJPSCL
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top