ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Με έναν φρικιαστικό τρόπο απόφάσισε να τιμωρήσει την ερωμένη του άντρα της μία γυναίκα από την Κίνα. Τι έκανε; Πήρε τις φίλες της, ακινητοποιήσαν την άτυχη γυναίκα και της έβαλαν πιπεριές τσίλι στα γεννητικά της όργανα.


Η γυναίκα έμεινε γυμνή στο κρεβάτι, υποφέροντας τα βασανιστήρια ενώ εκείνες της κρατούν τα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι, ώστε να κάνουν την δουλειά τους ανενόχλητες. Τα απομεινάρια των πιπεριών βρίσκονται παντού γύρω της και μια άλλη γυναίκα καταγράφει με το κινητό της τηλέφωνο τις εφιαλτικές της στιγμές. Η Λι, που είναι περίπου 3 μηνών έγκυος και περιμένει αγοράκι, δήλωσε πως υποπτεύτηκε τον 24χρονο Τσιέν Κέο, καθώς εξαφανιζόταν για ώρες από το σπίτι τους.
Η μέλλουσα μητέρα και οι 4 φίλες της, τον ακολούθησαν σε ένα μοτέλ και εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης για τη νεαρή κοπέλα. Το συμβάν συνέβη στην επαρχία Τάι Νγκουγιέν, του βορειοανατολικού Βιετνάμ.

Οι φίλες κρατούσαν ακίνητη την ερωμένη, ενώ η Λι φορώντας γάντια, αφαίρεσε τα εσώρουχά της ερωμένης του άντρα της, άνοιξε τη σακούλα με τις καυτερές πιπεριές και τις τοποθέτησε στα γεννητικά της όργανα, προκαλώντας της απίστευτο πόνο.
Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο από τις γυναίκες, οι οποίες δήλωσαν περήφανες για το "κατόρθωμα" τους. Αυτό προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις, με πολλούς να αναρωτιούνται γιατί δεν τιμωρήθηκε ο σύζυγός της, αντί για την ερωμένη του. Η αστυνομία δήλωσε ότι δεν έχει λάβει παράπονα από το θύμα, για οποιαδήποτε επίθεση.

Πηγή: newsbeast.gr


Πηγή: http://ift.tt/2gUjuI1
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top