ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τζένη Μελιτά - Σπύρος Μαργαρίτης: Το επόμενο βήμα στη σχέση τους!


Eίναι από τα πιο ερωτευμένα και χαρούμενα ζευγάρια της showbiz. Το πειραχτήρι και κορίτσι του Πρωινού, Τζένη Μελιτά, δεν αφήνει σε ησυχία τον καλό της Σπύρο Μαργαρίτη και τελευταία την ακούγαμε να παραπονιέται με νάζι και κάνοντας χιούμορ δημοσίως για το πότε επιτέλους θα την παντρευτεί!


Ο Σπύρος από την άλλη, που τον ακούμε στον Music 89.2, πιο σοβαρός και μετρημένος, έχει δηλώσει πως είναι σίγουρος πως το μέλλον του είναι με την Τζένη, αλλά το πώς θα επισημοποιήσουν την σχέση τους είναι κάτι που αφορά μόνο εκείνους. 

Χθες το χαμογελαστό κορίτσι, μεταξύ άλλων,ανέβασε και μια φωτογραφία στα social media, που διακρίνεται ένα μονόπετρο στο δεξί της χέρι. 

Και προφανώς έγινε η πρόταση γάμου, αλλά τις λεπτομέρειες τις κρατούν μόνο για εκείνους!

Τον περασμένο Μάρτιο, το ζευγάρι έκλεισε τρία χρόνια μαζί και έκανε ένα μίνι πάρτι με καλούς φίλους για να το γιορτάσει, με το Σπύρο φυσικά να περνά τις περισσότερες ώρες στην κουζίνα, αφού η μαγειρική είναι η μεγάλη του αγάπη. 

Το ίδιο έγινε και χτες, εντυπωσιάζοντας τους φίλους τους με τις συνταγές του. Η Τζένη από την άλλη... μόνο να τον ενοχλεί και να ανεβάζει Instagram Stories ξέρει...

Toν προηγούμενο μήνα στα γενέθλια του Σπύρου Μαργαρίτη


Πηγή: http://ift.tt/2uA0TnV
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top