ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Ελένη Μενεγάκη: Η μεγάλη αλλαγή στην εκπομπή της τη νέα σεζόν


Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να αποχαιρέτισε το τηλεοπτικό κοινό και να βρέθηκε προ ημερών στον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου, ωστόσο, επέστρεψε γρήγορα στην Αθήνα καθώς βρίσκεται σε «πυρετό» συσκέψεων για το μέλλον της εκπομπής.


Μετά από μία πραγματικά δύσκολη σεζόν, η διάσημη παρουσιάστρια έχει πραγματοποιήσει ήδη μία συνάντηση με την ομάδα των συνεργατών της, ενώ, όπως αποκάλυψε στο «Φτιάξε Καφέ» η Τίνα Μεσαροπούλου, η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε μια ακόμη έκτακτη συνάντηση με τους συνεργάτες της για τη Δευτέρα.

Όπως ανέφερε η γνωστή τηλεκριτικός και δημοσιογράφος, η Ελένη δεν έχει ανακοινώσει τίποτα επισήμως στη στενή ομάδα των συνεργατών της, ωστόσο είναι πλέον σαφές πως μόνο η ίδια είναι δεδομένο πως θα βρίσκεται πάντα στο πλατό και ότι το πάνελ θα περιοριστεί αισθητά. 


Μάλιστα, οι πληροφορίες της εκπομπής ανέφεραν ότι οι συνεργάτες της στο μέλλον θα εμφανίζονται μπροστά από τις κάμερες ή στο πλατό μόνο όταν εκείνη και η αρχισυνταξία της εκπομπής το κρίνουν απαραίτητο.

Η Τίνα Μεσαροπούλου ανέφερε επίσης ότι η Ελένη Μενεγάκη θέλει να προσανατολιστεί σε κοινωνικά θέματα, τα οποία έχουν απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό ενώ θεωρείται το δυνατό χαρτί και της ίδιας αφού ξέρει να τα χειρίζεται τη συζήτηση με δεξιοτεχνία. 


Πηγή: http://ift.tt/2tAWe6a
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top