ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

3D ταπετσαρίες τοίχου
Οι 3D ταπετσαρίες τοίχου είναι η νέα τάση που κι εσύ αξίζει να σκεφτείς ή ακόμη, να αγαπήσεις! Αποτελούν την ιδανική επιλογή εάν θες να ανανεώσεις έξυπνα μα και οικονομικά την όψη του χώρου σου.
Οποιαδήποτε πλευρά του σε έχει κουράσει και δε σε γεμίζει πια. Εκείνες, θα αγκαλιάσουν με στοργή τον τοίχο σου και θα μεταμορφώσουν με μιας το τοπίο γύρω σου! Είναι μοναδικές, υπέροχες κι έχουν κλέψει την καρδιά μας. Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, να τις υιοθετήσεις και να τις λατρέψεις κι εσύ!
Η λύση της ταπετσαρίας, πιο ανανεωμένη από ποτέ, έρχεται για να γεμίσει με μαγεία το προσωπικό σου καταφύγιο! Σε περιμένει να την καλωσορίσεις στο σπιτικό σου και να την κάνεις κομμάτι στου υπνοδωματίου, της κουζίνας, του σαλονιού, το μπάνιου σου, κι όχι μόνο! Εκείνη, θα χαρίσει στο χώρο σου το στυλ και το ύφος που του λείπει και σε εσένα, έναν παραπάνω λόγο για να μη θες να τον αποχωρίζεσαι!
Εμείς, συμβουλευθήκαμε για εσένα τους έμπειρους κι αξιολογημένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, ειδικούς στις ταπετσαρίες και στην αναβάθμιση ενός χώρου. Σου παρουσιάζουμε, λοιπόν, 6 αιτίες για να υποδεχθείς στη ζωή τη δική σου και του σπιτικού σου τις 3D ταπετσαρίες τοίχου!

6 λόγοι για να αγαπήσεις τις 3D ταπετσαρίες τοίχου!

#1 Γιατί συμφέρουν

3D ταπετσαρίες τοίχου
Your 3D area | Pinterest.com
Είναι οικονομικές και άκρως λειτουργικές! Συνιστούν μια σοφή λύση για την περίπτωσή σου, αν επιθυμείς να ανανεώσεις με μικρό κόστος κάποιο σημείο του σπιτιού σου! Η λειτουργικότητά τους, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μπορούν να προσαρμοστούν στα μέτρα σου, αφού υπάρχουν άπειρες για να διαλέξεις και να δημιουργήσεις! Με άξονα το στυλ σου και τον τόνο που θες να δωρίσεις στον χώρο σου, μπορείς να φτάσεις σε ένα αποτέλεσμα που όμοιό του δε θα βρεις πουθενά! Επιπλέον, εκείνες θα σε περιμένουν για να τις αλλάξεις, όποτε κι εάν τις βαρεθείς, με μια διαφορετική, αλλά εξίσου ιδιαίτερη εκδοχή τους.

#2 Γιατί σε κάνουν να ονειρεύεσαι

3D ταπετσαρίες τοίχου
Your 3D dreams | Pinterest.com
Είτε λατρεύεις τη θάλασσα, είτε το βουνό, με τις 3D ταπετσαρίες τοίχου μπορείς να φέρεις το αγαπημένο σου παραμυθένιο σκηνικό στον χώρο σου. Όπου κι αν θες να φτάσεις, όποιο ταξίδι κι αν θες να κάνεις, εκείνες θα δημιουργήσουν για εσένα τον μαγικό τόπο που ονειρεύεσαι. Ήρθε η ώρα να ανοίξεις την πόρτα του υπνοδωματίου σου και να τις υποδεχτείς στη φωλιά σου. Έτσι, κάθε φορά θα ανυπομονείς για να τρυπώσεις ξανά στο εσωτερικό της, όπου θα μπορείς με μιας να ταξιδέψεις ή να βουτήξεις στα όνειρά σου.

#3 Γιατί σου ανοίγουν την όρεξη

3D ταπετσαρίες τοίχου
Your 3D meal & more| Pinterest.com
Μπορεί να μη μοιάζει θετικός εκ πρώτης όψεως αυτός ο λόγος μας όμως, παραδέξου το! Αναζητάς κι εσύ το ιδανικό σημείο για να μπορείς να νιώθεις ευχάριστα κατά τη διάρκεια του φαγητού σου, κι όχι μόνο. Θες για την τραπεζαρία σου το καλύτερο στολίδι και ψάχνεις τον τρόπο για να την μετατρέψεις στο σημείο κατατεθέν της κουζίνας σου; Με μια 3D ταπετσαρία τοίχου, θα αποκτήσεις μια ακόμη αιτία για να την επισκέπτεσαι συχνότερα, αλλά και για να καλείς τους φίλους σου σε δείπνο! Εξάλλου, δεν είναι το τραπέζι της κουζίνας σου μόνο για να τρως, μα και για να χαζεύεις στο λάπτοπ ή στο βιβλίο σου.

#4 Γιατί σε κάνουν να ξεφεύγεις

3D ταπετσαρίες τοίχου
Your 3D spot | Pinterest.com
Θες να δημιουργήσεις έναν τόπο μοναδικό όπου θα μπορείς να χαλαρώνεις ή να ξεφεύγεις; Η καθημερινότητα άλλοτε σε πληγώνει κι άλλοτε, σε κουράζει. Έχεις ανάγκη, λοιπόν, από ένα μέρος όπου θα μπορείς να ηρεμείς, να διώχνεις κάθε σκέψη που σε ταλαιπωρεί και επιπλέον, να εκτονώνεσαι. Το σαλόνι σου και ο καναπές σου είναι το σημείο που μάλλον δε θα άλλαζες για τίποτα! Οι 3D ταπετσαρίες τοίχου είναι εδώ για εσένα, προκειμένου να χαρίσουν στυλ και νέα όψη στους ρυθμούς κάθε σου μέρας! Υιοθετήσέ τες στο σχέδιο εκείνο που σε αγγίζει περισσότερο. Απόλαυσε υπό το πρίσμα τους στιγμές ηρεμίας ή και έντασης, παρέα με φίλους!

#5 Γιατί μαγεύουν το κάθε σου βήμα

3D ταπετσαρίες τοίχου
Your 3D steps | Pinterest.com
Ποιος είπε πως οι 3D ταπετσαρίες τοίχου είναι αποκλειστικά για τοίχους; Έχουν αν τις αφήσεις την ικανότητα να χαρίσουν μοναδική όψη σε ό,τι αγγίξουν, ακόμη κι αν αυτό καλείται σκαλοπάτι! Θέλεις να κάνεις κάθε βήμα που ανεβαίνεις ενδιαφέρον και να διώξεις τη μονοτονία από την όψη της σκάλας σου; Μπορείς με τη βοήθειά τους να μετατρέψεις την εσωτερική σκάλα του σπιτιού σου σε έργο τέχνης! Βρες το μοτίβο που θες να σχηματίσεις και δώσε στη σκάλα σου τρισδιάστατη υπόσταση και ελκυστικότητα!

#6 Γιατί ταιριάζουν με το ταβάνι σου

3D ταπετσαρίες τοίχου
Your 3D ceiling | Pinterest.com
Τόλμησε να σκεφτείς αυτή την εκδοχή τους! Η συγκεκριμένη τους έκδοση θα ενισχύσει την μοναδικότητα του ταβανιού σου και θα του δώσει την νότα ανανέωσης που του αξίζει. Παίξε έτσι με τις διαστάσεις και χάρισέ του όσο ύψος ή βάθος νιώθεις πως χρειάζεται. Εμείς, θα σου προτείναμε να ταιριάξεις μια 3D ταπετσαρία με την είσοδο του σπιτιού σου! Εκείνη, θα μαγνητίζει το βλέμμα όποιου περάσει το κατώφλι του και θα κλέβει τις εντυπώσεις!

Οι συμβουλές μας αν θες να κάνεις δικές σου τις 3D ταπετσαρίες τοίχου!

3D ταπετσαρίες τοίχου
Your 3D corner | Pinterest.com

Προσοχή στην επιλογή της ταπετσαρίας

Φυσικά και μπορείς να πειραματιστείς όσο τραβά η καρδιά σου! Αν όμως επιθυμείς το τελικό αποτέλεσμα να είναι διαχρονικό και αρμονικά δεμένο με την συνολική όψη του σπιτιού σου, τότε χρειάζεται να προσέξεις λίγο παραπάνω. Τα έντονα χρώματα ή σχέδια σε μια 3D ταπετσαρία τοίχου ενδέχεται τελικώς να σε κουράσουν. Μπορεί η ιδέα του εκκεντρικού να σε ελκύει αρχικά, όμως σύντομα θα βαρεθείς την τόση ιδιαιτερότητα. Επίλεξε ένα μοτίβο σε μίνιμαλ ή μοντέρνους τόνους για να φέρεις στον χώρο σου τη γαλήνη, μα και την ανανεωμένη όψη που του λείπει!

Σημείο τοποθέτηση της 3D ταπετσαρίας

Το βασικότερο όλων, είναι να βρεις τον τόπο όπου θα μπει το νέο σου απόκτημα. Εν προκειμένω, πρέπει να αφήσεις πίσω σου τις πολύ μεγάλες επιφάνειες, αφού μια τρισδιάστατη ταπετσαρία δεν είναι ότι εκείνες χρειάζονται. Μπορείς όμως να επιλέξεις για τη δική τους περίπτωση μια κανονική ταπετσαρία! Οι 3D ταπετσαρίες τοίχου ταιριάζουν σε συγκεκριμένες διαστάσεις, ούτε πολύ μεγάλες, αλλά ούτε και πολύ μικρές βέβαια. Σε διαφορετική περίπτωση, θα μοιάζουν υπερβολικές, κάτι που δε θες αν αποζητάς την αρμονία γύρω σου.

Σωστή τοποθέτηση

Εάν βρεις το τι και το που, τότε επόμενο κομμάτι που απαιτεί την προσοχή σου είναι το πώς! Ανάλογα πάντα με την επιφάνεια που θες να καλύψεις, η 3D ταπετσαρία χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση κατά την τοποθέτηση. Αυτό, διότι αν στραβώσει κάτι, πιθανό είναι να χαλάσει όλο το τελικό δημιούργημα! Η εφαρμογή της επάνω στον τοίχο έχει ανάγκη τα χέρια ενός ειδικού, ώστε εκείνος να εξασφαλίσει την ακεραιότητα της όψης της και το ιδανικό αποτέλεσμα για εσένα!
Συντάκτης: Ιωάννα Παπαγεωργίου
loading...
 
Top