ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Την Τετάρτη το τελευταίο αντίο στον 33χρονο πυροσβέστη που έπεσε εν ώρα καθήκοντος στο Ζευγολατιό
Την Τετάρτη (19/07) στις 18:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου
Ελεούσης στο χωριό Ποταμός της Κέρκυρας, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, θα πουν το «τελευταίο αντίο» στον 33χρονη ήρωα πυροσβέστη, ο οποίος έπεσε εν ώρα καθήκοντος, στην προσπάθεια του να σβήσει την φωτιά στο Ζευγολατιό
 Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο 33χρονος Αριστείδης Μουζακίτης, τραυματίστηκε όταν τρακτέρ που τον μετέφερε σε δύσβατο σημείο της πυρκαγιάς ανατράπηκε.
Η κατάσταση του ήταν εξαρχής πολύ σοβαρή, καθώς o 33χρονος είχε τραύματα στο θώρακα, γι΄ αυτό και μεταφέρθηκε αμέσως με ελικόπτερο σούπερ πούμα, από το νοσοκομείο της Κορίνθου στο 251 νοσοκομείο αεροπορίας, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.
Ωστόσο, αφού πάλεψε σκληρά επί 4 μέρες για τη ζωή του, ο 33χρονος Άρης δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή στις 07:40 το πρωί της Δευτέρας.

Με ανακοίνωση της, η Πυροσβεστική ανέφερε:

«Στο πένθος βυθίστηκε η πυροσβεστική οικογένεια από τον θάνατο του Δόκιμου Ανθυποπυραγού Μουζακίτη Αριστείδη. 
Ο Δόκιμος Αξιωματικός κατέληξε σήμερα και περί Ω/07:40 στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, στο οποίο νοσηλευόταν από τις 13 Ιουλίου 2017 λόγω σοβαρού τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή Άγιοι Απόστολοι στο Ζευγολατιό Κορινθίας. 
Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1984 στην Κέρκυρα, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2014, ενώ εισήχθη στη Σχολή Ανθυποπυραγών το Σεπτέμβριο του 2015 και ήταν άγαμος». 




Πηγή: http://ift.tt/2tm49pF
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top